ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις παραιτήσεις της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε η Νάντια Βαλαβάνη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΙΠΕΔ

Τις πα­ραι­τή­σεις του προ­έ­δρου του ΤΑΙ­ΠΕΔ Μα­νώ­λη Κον­δύ­λη και του διευ­θύ­νο­ντος συμ­βού­λου Πα­σχά­λη Μπου­χώ­ρη ζή­τη­σε σή­με­ρα η ανα­πλη­ρώ­τρια υπουρ­γός Οι­κο­νο­μι­κών Νά­ντια Βα­λα­βά­νη. Η υπουρ­γός ζή­τη­σε στοι­χεία για τη λει­τουρ­γία του Τα­μεί­ου τα οποία θα της πα­ρα­δο­θούν την Δευ­τέ­ρα ή την Τρίτη. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, έχουν ζη­τη­θεί και οι πα­ραι­τή­σεις των υπο­λοί­πων μελών του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Τα­μεί­ου, ενώ άγνω­στη πα­ρα­μέ­νει η τύχη του Συμ­βου­λί­ου Εμπει­ρο­γνω­μό­νων στο οποίο συμ­με­τέ­χουν εκ­πρό­σω­ποι της τρόι­κας.

Οι κ.κ. Κον­δύ­λης και Μπου­χώ­ρης είχαν το­πο­θε­τη­θεί στο ΤΑΙ­ΠΕΔ το πε­ρα­σμέ­νο κα­λο­καί­ρι. Η νέα κυ­βέρ­νη­ση έχει ξε­κα­θα­ρί­σει από την πρώτη στιγ­μή πως στα­μα­τά σειρά ιδιω­τι­κο­ποι­ή­σε­ων και πως θα προ­χω­ρή­σει στην κα­τάρ­γη­ση του Τα­μεί­ου. Στο πρό­γραμ­μα του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ πε­ρι­λαμ­βά­νε­ται, πά­ντως, η σύ­στα­ση Τα­μεί­ου Κρα­τι­κής Πε­ριου­σί­ας το οποίο θα ανα­λά­βει να δια­χει­ρί­ζε­ται τις συμ­με­το­χές σε εται­ρεί­ες και τα ακί­νη­τα του δη­μο­σί­ου.

euro2day.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.