Ειδήσεις

Διεκδικεί δεδουλευμένα από εργασία της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου προσέφυγε μια κάτοικος της Κρεμαστής, κατά του ΠΑΣΟΚ, που εδρεύει στην οδό Ιπποκράτους στην Αθήνα και κατά της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νοτίου Συγκροτήματος Δωδ/σου του κόμματος, που εδρεύει στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, διεκδικώντας δεδουλευμένες αποδοχές.
Το ΠΑΣΟΚ, που παραπέει οικονομικά, παρά τις τονωτικές ενέσεις των κρατικών επιχορηγήσεων, εξακολουθεί εξάλλου να αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο έξωσής του από το ακίνητο που μισθώνει για τις ανάγκες της νομαρχιακής επιτροπής.

Ιδιοκτήτες του γνωστού ακινήτου «Καστρί» στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, που στεγάζει τη Νοµαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ από το έτος 1983, έχουν οχλήσει την Ιπποκράτους κατ’ επανάληψη καθώς οι οφειλές σε µισθώµατα υπερβαίνουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα 30.000 ευρώ.

Το κόμμα δεν μπορεί να συγκεντρώσει χρήματα από μέλη και φίλους ενώ θύμα της οικονομικής δυσπραγίας του άλλοτε κραταιού πολιτικού κόμματος είναι και η υπάλληλός του στη Ρόδο.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου