ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μίνα Γκάγκα: «Το σχέδιο νόμου για το ΕΣΥ προβλέπει καλύτερες συνθήκες στα δημοσιά νοσοκομεία»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
νοσοκομείο

Με τα 300 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανά­καμ­ψης  θα γίνουν δομικές βελ­τιώ­σεις ενώ το ένα δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ και το 1,5 δισ. για την Υγειά συνο­λικά θα στη­ρί­ξουν όλες τις αλλαγές.

«Το σχέδιο νόμου για το ΕΣΥ προ­βλέ­πει καλύ­τε­ρες συν­θή­κες στα δημοσιά νοσο­κο­μεία με προ­σω­πικό με εξει­δί­κευση και καλύ­τε­ρες δομές» τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 η ανα­πλη­ρώ­τρια υπουρ­γός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Ανέφερε επίσης ότι με τα 300 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανά­καμ­ψης  θα γίνουν δομικές βελ­τιώ­σεις ενώ το ένα δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ και το 1,5 δισ. για την Υγειά συνο­λικά θα στη­ρί­ξουν όλες τις αλλαγές.

Επε­σή­μανε δε ότι 80 νοσο­κο­μεία θα φρε­σκα­ρι­στούν από το Ταμείο Ανά­καμ­ψης και πολλά άλλα από το νέο ΕΣΠΑ.

Live Without Bullying

Copy video url

Play / Pause

Mute / Unmute

Report a problem

Language

Mox Player

ADVERTISEMENT

«Οι καλύ­τε­ρες υπη­ρε­σίες στη­ρί­ζο­νται σε σχέσεις εμπι­στο­σύ­νης, σε καλύ­τε­ρες συνερ­γα­σίες και Συμπρά­ξεις Δημο­σίου Ιδιω­τι­κού Τομέα» ανέφερε η κ. Γκάγκα.

Πηγή: skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.