Αν και αγωνίστηκε με τρεις βασικές απουσίες (Παρβαντώνης, Τσιλιγκίρης, Παμπρής), η Α.Ε. Δικαίου κέρδισε και τον Αίολο Κεφάλου με 74-67, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων της Α’ Κατηγορίας. Ο παίκτης που ήταν «κλειδί» για την εξέλιξη του αγώνα ήταν ο νεαρός Σπανός, ο οποίος έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας και μαζί με τους «σταθερούς» Τριτσάρη, Χατζηγιακουμή Γ. και Χατζηφιλίππου ώθησαν την Α.Ε.Δ. στην πολύτιμη νίκη. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με +15, διατηρώντας τελικά το αήττητο τους στον όμιλο νήσων. Ο Αίολος (δεν αγωνίζεται μόνιμα ο τραυματίας Δημήτρης Πλευράκης) είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κατσούβα και τον Σάζαλη Δ. αλλά έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει μία σπουδαία νίκη λόγω των απουσιών της Α.Ε. Δικαίου.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 17-17, 41-33(ημ.), 60-45, 74-67
Διαιτητές: Τσάτσης- Πατμίου
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Δρόσος, Χατζηγιακουμής Δ., Κοντός, Σπανός 16(3), Γεωργαδάκης 6, Τριτσάρης 23(3), Τζουρτζιώτης, Χατζηφιλίπππου 8(2), Χατζηγιακουμής Γ. 19(3), Καλής 2, Αντωνόπουλος.
ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ (Μαράγκας): Ρήγας, Σάζαλης Α., Πολίτης Κ. 4, Σάζαλης Δ. 16(1), Γκοράτσας 11(1), Παντελής 6, Κατσούβας 22, Παπαντωνίου Ε. 8, Πολίτης Δ, Πετρόπουλος.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Την προσεχή Κυριακή ορίστηκαν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων της 5ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία. Το μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στον Αίολο Κεφάλου και τον Ηρακλή 2000 που είναι πιθανό να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση. Η Α.Ε. Δικαίου αναμένεται να κερδίσει το Φοίβο Κω, ενώ η Ε.Α. Καλύμνου θα εκτίσει το ρεπό της.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(03/12):
Δ.Κ.Γ. Κω (13:30): Αίολος Κεφάλου- Ηρακλής 2000
Δ.Κ.Γ. Κω (19:30): Φοίβος Κω- Α.Ε. Δικαίου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ