Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του για τις τελευταίες εξελίξεις, εξέδωσε ο Ηρακλής Μαριτσών.
Στην ανακοίνωση οι «πράσινοι», αποκαλύπτουν ότι ο Άγγελος Χειμωνέττος επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Μιχάλη Πολιά για το εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διγενή.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών σας ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογό μας.
Από το καλοκαίρι που ανάλαβε η νέα διοίκηση προσπάθησε ώστε να μπουν υγιείς και σταθερές βάσεις στην ομάδα με στόχο η λειτουργία να είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία της.
Έτσι ξεκίνησαν οι απαραίτητες κινήσεις σε έμψυχο δυναμικό υλικό για να βρεθεί και πάλι στα υψηλότερα δυνατόν σκαλοπάτια της βαθμολογίας.
Όμως διάφορες ατυχίες μάς στέρησαν αυτόν τον στόχο προς το παρόν.
Ποδοσφαιριστές όπως οι Φελεγκάκης , Φελεσάκης , Κούρος, Τσούφιος, Μπάρτζος, Κανέλλος, Γιαννακόπουλος, Λενιού και Βασιλώττος, είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους τραυματισμών δεν μπόρεσαν να στηρίξουν το σύλλογο κατά την διάρκεια των αγώνων.
Ωστόσο θα θέλαμε να τους ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε με την επιστροφή τους ότι θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.
Ένα από τα ευχάριστα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες ήταν η επιστροφή του Άγγελου Χειμωνέττου στον σύλλογό μας, ο οποίος ξεπέρασε κάποια προσωπικά θέματα και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.
Εμείς σαν Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν έμπρακτα, ότι σύντομα η αγωνιστική μας πορεία θα είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία μας.
Για αυτό σας καλούμε να μας στηρίξετε στον προσεχή εντός έδρας αγώνα για να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ