Αθλητικά

Πείσματα και έλλειμμα κατανόησης στο Ε.Α.Κ.

Παρότι ανακαινισμένο, το ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο παραμένει ένα και μοναδικό, οι ενδιαφερόμενοι να το χρησιμοποιήσουν είναι φέτος περισσότεροι από κάθε προηγούμενη χρονιά και όπως είναι προφανές, μόνο με την επίδειξη καλής διάθεσης και πνεύματος συνεργασίας είναι εφικτό να περιοριστούν τα προβλήματα και να εξυπηρετηθούν οι ομάδες, πάντα στο πλαίσιο του εφικτού.
Η ΕΠΣΔ διαμήνυσε από την πρώτη στιγμή στα σωματεία πως ο καταρτισμός του προγράμματος των προπονήσεων αλλά και των επίσημων αγώνων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, ζητώντας την κατανόησή τους, την οποία όμως δεν φαίνεται να βρίσκει στον ζητούμενο βαθμό.
Ο «πονοκέφαλος», τον οποίο αντιμετώπισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των ορισμών των παιχνιδιών του προσεχούς σαββατοκύριακου, για τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας, είναι ενδεικτικός της αδυναμίας ορισμένων σωματείων να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, βάζοντας «νερό στο κρασί» τους.
Η διοργανώτρια είχε σκοπό να μοιράσει τα τέσσερα παιχνίδια του προγράμματος σε δύο αγωνιστικές μέρες, ωστόσο καμία ομάδα δεν ήθελε να παίξει το Σάββατο, παρότι το ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο ήταν διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι πάντες επέμειναν να απαιτούν τα παιχνίδια τους να οριστούν την Κυριακή, με αποτέλεσμα οι ενωσιακές εγκαταστάσεις να δεσμευτούν από τις 11 το πρωί, ώρα που ξεκινάει το πρώτο παιχνίδι, μέχρι τις…11 το βράδυ, όταν και θα ολοκληρωθεί το τελευταίο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου