Ειδήσεις

Ψηφιακά η ITB Berlin 2021, τον Μάρτιο

Η Messe Berlin ανακοίνωσε πριν από λίγο πως αποφάσισε -υπό το πρίσμα των περιστάσεων- πως η ITB Berlin 2021 θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή ως καθαρά εμπορική έκθεση B2B, από 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021.

“Μαζί, θα συνδέσουμε ψηφιακά ότι ανήκει σε επιχείρηση, δίκτυο, περιεχόμενο και εσάς. Το επόμενο έτος τον Μάρτιο”, τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Messe Berlin.

Τι μπορείτε να περιμένετε στην εικονική ITB Berlin 2021

  • Τέσσερις ημέρες B2B, από Τρίτη, 9 Μαρτίου έως Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021.
  • Τρεις βασικές προσφορές: Περιεχόμενο, Επιχείρηση, Δικτύωση.
  • Προσαρμοσμένα πακέτα ψηφιακών εκθετών και ευκαιρίες χορηγία.

“Από το 1966, η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντιέται κάθε χρόνο τον Μάρτιο στο Βερολίνο, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε σαν το πίσω μέρος του χεριού σας. Και έχετε αμέτρητες αναμνήσεις για την ετήσια «ταξική επανένωση» της τουριστικής βιομηχανίας και επωφελούνται από τις επιχειρηματικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί εκεί.

Γι ‘αυτό τηρούμε την υπόσχεσή μας αυτή τη στιγμή να παραμείνουμε στην πλατφόρμα Νο.1 για επιτυχημένες επιχειρήσεις, νέες και καθιερωμένες επαφές, έμπνευση και αλληλεπίδραση”

Πληροφορίες για πακέτα εκθετών και εισιτήρια για εμπορικούς επισκέπτες θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της ITB Berlin 2021, από τις 16 Νοεμβρίου.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου