Τοπικές Ειδήσεις

Μαρία Κρητικού: Το ιατρείο μαστού στο νοσοκομείο “δεν έχει κλείσει” αλλά δεν λειτουργει!!!

H πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου κ. Μαρία Κρητικού ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στην σελίδα της στο Facebook:
“Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού! Προφανώς αυτό δεν αφορά τη Ρόδο, όπου το ιατρείο μαστού στο Νοσοκομείο Ρόδου “δεν έχει κλείσει” αλλά επίσης δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης ιατρών. Το να παίζουμε με τις λέξεις δεν εξυπηρετεί πρώτα πρώτα τους ασθενείς που είναι στην λίστα αναμονής για ραντεβού και το λιγότερο που πρέπει να περιμένουν είναι 10 μήνες για να κάνουν μαστογραφία! Αυτή είναι η ενημέρωση στην προσπάθεια ενός ασθενούς να κλείσει ραντεβού. Οι 10 μήνες για έναν καρκινοπαθή ή κάποιον που θέλει να εξεταστεί αν έχει κακοήθεια ή όχι, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα από ασθενείς που θέλουν να κάνουν μαστογραφία στο Νοσοκομείο Ρόδου αλλά δεν μπορούν γιατι το ιατρείο μαστού δεν λειτουργεί αλλά “δεν θα κλείσει”. Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε και ως πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου διαβεβαιώνω τα μέλη μας και τους ασθενείς που αγωνιούν ότι θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου και τη δικαιοδοσία μου για να ξαναλειτουργησει το ιατρείο μαστού το οποίο “δεν έχει κλείσει” αλλά δεν λειτουργει!!!”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου