ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Β. Κικίλιας: Δεν επιβεβαιώνεται η παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τζιχαντιστή

Σε διαρκή επα­γρύ­πνηση βρί­σκο­νται όλες οι αρμό­διες υπη­ρε­σίες για τον εντο­πι­σμό ύποπτων δρα­στη­ριο­τή­των, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν επι­βε­βαιω­θεί πλη­ρο­φο­ρίες για την παρου­σία τρο­μο­κρα­τών της Τζιχάντ στην Ελλάδα, δια­βε­βαιώ­νει ο Βασίλης Κικί­λιας.

Ο υπουρ­γός Δημό­σιας Τάξης απα­ντώ­ντας σε σχετική ερώτηση του ανε­ξάρ­τη­του βου­λευτή Νικήτα Κακλα­μάνη ανα­φέ­ρει ότι «πλη­ρο­φο­ρίες για την παρου­σία μελών του ΙSIS ή ISIL στη χώρα μας δεν έχουν επι­βε­βαιω­θεί από τη μέχρι σήμερα έρευνα των αρμό­διων υπη­ρε­σιών».

Διευ­κρι­νί­σεις δίνει ο υπουρ­γός Δημό­σιας Τάξης και για το δημο­σί­ευμα σε ιστο­σε­λίδα το οποίο επι­κα­λέ­στηκε ο κ. Κακλα­μά­νης, όπου απει­κο­νί­ζο­νταν σε φωτο­γρα­φία υπο­στη­ρι­κτές της ISIS με μαύρες σημαίες της Τζιχάντ στην πλατεία Κλαυθ­μώ­νος.

Όπως ανα­φέ­ρει ο κ. Κικί­λιας , «η φωτο­γρα­φία του συγκε­κρι­μέ­νου δημο­σιεύ­μα­τος έχει ληφθεί από συγκέ­ντρωση δια­μαρ­τυ­ρίας, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε την 31η Αυγού­στου 2012, με πρω­το­βου­λία του συλ­λό­γου «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ», ο οποίος πραγ­μα­το­ποιεί διά­φο­ρες συγκε­ντρώ­σεις αλλη­λεγ­γύης στον λαό της Συρίας».

«Οι υπη­ρε­σίες του υπουρ­γείου βρί­σκο­νται σε στενή συνερ­γα­σία με τις συναρ­μό­διες υπη­ρε­σίες άλλων υπουρ­γείων και παράλ­ληλα αξιο­ποιούν τους θεσμο­θε­τη­μέ­νους διαύ­λους διε­θνούς συνερ­γα­σίας, για τη λήψη κάθε ανα­γκαίου και πρό­σφο­ρου προ­λη­πτι­κού ή και απο­τρε­πτι­κού μέτρου», κατα­λή­γει ο υπουρ­γός Δημό­σιας Τάξης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.