Αθλητικά

Σήμερα στο Κορακόνερο η Γ.Σ. της ΕΠΣΔ

Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει, στις ενωσιακές εγκαταστάσεις στο Κορακόνερο, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ. Οι παράγοντες το συνόλου των σωματείων της Δωδεκανήσου (δικαίωμα εκπροσώπησης έχουν άπαντα), θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν δια ζώσης με τους παράγοντες της διοργανώτριας μετά από πολλούς μήνες, συζητώντας, πέραν των θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, όλα τα φλέγοντα ζητήματα που άπτονται των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σημειώνεται, πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης, αναμένεται να ανακοινώσει την απαλλαγή των σωματείων από την υποχρέωση καταβολής παραβόλων για τη συμμετοχή των ομάδων τους στα τοπικά πρωταθλήματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει μία επιπλέον παροχή.
Θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση απαρτίας
2. Εκλογή τριών γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 23 παρ. β’, όπου προεδρεύει ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ (άρθρο 21 παρ. 3)
3. Έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής για το οικονομικό έτος 2020 (1.1.2020-31.12.2020)
4. Ανάγνωση και έγκριση οικονομικού απολογισμού-έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το οικονομικό έτος 2020 (1.1.2020-31.12.2020)
5. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους 2021
6. Εγγραφή νέων σωματείων στη δύναμη της ΕΠΣΔ
7. Διάφορα θέματα
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και ώρα 20:00 (άρθρο 24 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση από ένα τακτικό και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο (άρθρο 22 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου