ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρός 49χρονος σε θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στο Φαληράκι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΚΑΒ

Η μο­το­συ­κλέ­τα που οδη­γού­σε ο άτυ­χος Τα­ντί­κης Πα­σχά­λης του Βα­σί­λειου κά­τοι­κος εν ζωή Κα­λυ­θιών εξε­τρά­πη της πο­ρεί­ας της και ανε­τρά­πη τα ξη­με­ρώ­μα­τα – Οι αρχές ερευ­νούν τα αίτια του δυ­στυ­χή­μα­τος

Τρα­γι­κό τέλος βρήκε τα ξη­με­ρώ­μα­τα της Κυ­ρια­κής ένας 49χρο­νος άν­δρας, όταν η μη­χα­νή που οδη­γού­σε εξε­τρά­πη της πο­ρεί­ας της και ανε­τρά­πη, στην πε­ριο­χή του Φα­λη­ρα­κί­ου στη Ρόδο. Το θα­να­τη­φό­ρο τρο­χαίο ση­μειώ­θη­κε λίγο μετά τις 03:00 π.μ., υπό αδιευ­κρί­νι­στες μέχρι στιγ­μής συν­θή­κες.

Ο άτυ­χος άν­δρας, ταυ­το­ποι­ή­θη­κε ως Τα­ντί­κης Πα­σχά­λης του Βα­σι­λεί­ου και σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες δεν υπήρ­ξε εμπλο­κή άλλου οχή­μα­τος. Η μο­το­συ­κλέ­τα εξε­τρά­πη από το οδό­στρω­μα, με απο­τέ­λε­σμα να ανα­τρα­πεί και να τραυ­μα­τι­στεί θα­νά­σι­μα ο οδη­γός.

Στο ση­μείο έσπευ­σαν άμεσα δυ­νά­μεις της Τρο­χαί­ας και ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ, το οποίο με­τέ­φε­ρε τον 49χρονο στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου.

Οι αρχές διε­ξά­γουν έρευ­να για να δια­πι­στω­θούν τα ακρι­βή αίτια του δυ­στυ­χή­μα­τος.

Στο ση­μείο ήταν από την πρώτη στιγ­μή και ο δή­μαρ­χος Ρόδου κ Αλέ­ξαν­δρος Κο­λιά­δης που συ­νέ­δρα­με μαζί με άλ­λους πε­ρα­στι­κούς για την τα­χεία με­τα­φο­ρά του 49χρο­νου στο νο­σο­κο­μείο ενη­με­ρώ­νο­ντας τις αρχές και το ΕΚΑΒ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.