Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Δημαρχειο όπου από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν δεκάδες συμπολίτες μας με αφορμή τις δημοπρασίες για τις παραλίες.

Ένας συμπολιτης μας έκοψε τις φλέβες του με συνέπεια να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα άνευ προηγούμενου.
![]()
Μια ακόμη από τους επαγγελματίες λιποθύμησε ενώ οι διαμαρτυρίες είναι έντονες κατά της δημοτικής αρχής.

Από νωρίς υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο δημαρχειο ενω οι πολιτες απειλούν με λιντσάρισμα και απαιτούν από κάποιον να εμφανιστεί
![]()
Ρεπορτάζ σε εξελιξη








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.