Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Ο.Ε.Ε. Δωδεκανήσου, για τον θάνατο του Βασίλη Τσαμπανάκη

Με το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του Βασίλη Τσαμπανάκη, πρώην προέδρου του Οικονομικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου, το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1ον Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

2ον Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Την κατάθεση στεφάνου στην εξόδιο ακολουθία του.

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στο Δωδεκανησιακό τύπο.

Ο Βασίλης Τσαμπανάκης γεννήθηκε το 1952 στην Όλυμπο Καρπάθου. Το 1975 αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Το 1992 γράφτηκε ως μέλος του Οικονομικού επιμελητήριου. Εκλεγόταν σε όλες τις Διοικήσεις του Περιφερειακού τμήματος Δωδεκανήσου από το 1992-2004 και συγκεκριμένα από το 1992-1994 ως Οικονομικός Επόπτης και από το 1995-2004 υπήρξε μέχρι και σήμερα ο μακροβιότερος πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου. Παράλληλα εκλεγόταν επί σειρά ετών και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και επίσης διετέλεσε έφορος της Δ.Ο.Υ Ρόδου για αρκετά χρόνια .

Ο Βασίλης Τσαμπανάκης υπήρξε από τα παιδικά του χρόνια ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής και αργότερα ένας καλός οικογενειάρχης δημιουργώντας μία υπέροχη οικογένεια . Ως οικονομολόγος και πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. Δωδεκανήσου εκπροσωπούσε επάξια το Οικονομικό Επιμελητήριο, προσφέροντας πολλά έτη τις υπηρεσίες στον κλάδο με ήθος, εργατικότητα και εντιμότητα. Υπήρξε ένας σύγχρονος οραματιστής της Δωδεκανήσου στον κλάδο της Οικονομίας.

Λάτρευε τα παιδιά του και τα εγγόνια του ενώ ήταν γεμάτος από υπερηφάνεια για την Όλυμπο Καρπάθου, που του άρεσε να επισκέπτεται τον ελεύθερο του χρόνο.

Ας είναι η μνήμη του αιωνία και η πορεία της ζωής του, παράδειγμα προς μίμηση. Αιωνία σου η μνήμη, άξιο τέκνο της Δωδεκανήσου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε Δωδεκανήσου

Κωστής Γ. Ζωγραφίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου