Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του Β. Καλοπήτα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για τους μαθητές αυτός των μαθητικών χρόνων και ταυτόχρονα ανοίγουν πολλοί άλλοι που θα τους οδηγήσουν στην ενήλικη ζωή.

Οι κύκλοι που ανοίγουν είναι πολλοί όσες και οι επιλογές τόσο για τους μαθητές που ικανοποιήθηκαν με τις βαθμολογίες όσο και για εκείνους που δεν είδαν τις προσδοκίες τους να πραγματοποιούνται.

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων είναι ένας σταθμός μπροστά στους πολλούς που θα συναντήσετε στην πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους.

Ενόψει της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι σημαντικό να θυμάστε πως επιτυχημένος είναι εκείνος που όσο μεγαλώνει εξελίσσεται, βιώνει εμπειρίες, αξιοποιεί ευκαιρίες, κυνηγά τα όνειρά του, αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και αποτελεί ενεργό μέλος της κοινωνίας.

Η ζωή είναι μπροστά σας για να την κατακτήσετε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου