Τοπικές Ειδήσεις

Δικαστική «βεντέτα» μεταξύ του γυναικολόγου και της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε

Η μια μετά την άλλη υποβάλλονται οι μηνύσεις και οι αγωγές μεταξύ του διωκόμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 65χρονου γυναικολόγου και της 55χρονης γυναίκας που τον καταμήνυσε πρώτη από τις 21 συνολικά που εστράφησαν εναντίον του.
Η 55χρονη χθες άσκησε εις βάρος του και νέα αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την οποία διεκδικεί αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ για βλάβες που διατείνεται ότι υπέστη συκοφαντούμενη από ισχυρισμούς του.
Επιπλέον άσκησε και δεύτερη αγωγή εις βάρος συγγενικού του προσώπου από τον οποίο διεκδικεί 50.000 ευρώ για όμοιες βλάβες από ισχυρισμούς που ανέπτυξε καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισής του, στην μεταξύ τους αντιδικία.
Θυμίζουμε ότι η πρώτη από τις 21 μηνύσεις που έχουν ασκηθεί εις βάρος του ιατρού από ισάριθμες γυναίκες που δηλώνουν «θύματά» του, ασκήθηκε από μια 55χρονη μητέρα 4 παιδιών και γιαγιάς 2 εγγονών.
Ο ιατρός απάντησε στην μήνυσή της, όπως και σε άλλες, με την υποβολή εγκλήσεως και αγωγής.
Στους ισχυρισμούς του ιατρού ανταπάντησε με δεύτερη μήνυση η 55χρονη που άσκησε δια της πληρεξούσιας δικηγόρου της κ. Εύης Αρνιθενού και νέα (τρίτη) μήνυση, εις βάρος συγγενικού του προσώπου για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς κατάθεσης. Χθες υπέβαλε και αγωγή εις βάρος τους.
Ο ιατρός έχει ισχυριστεί ότι τα όσα έχει καταθέσει εις βάρος του είναι ψευδή και έγιναν για λόγους αντεκδίκησης διότι είχαν ερωτική σχέση.
Η 55χρονη απάντησε με μήνυση και ζητά την άσκηση διώξεων εις βάρος του ιατρού για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και μάλιστα κατ΄εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.
Ισχυρίζεται ότι ο ιατρός προφανώς για λόγους εκδικητικούς στο πρόσωπό της φρόντισε να πλέξει ένα σενάριο ότι δήθεν ήταν ερωμένη του, επιπλέον συγγενικό πρόσωπο μάρτυρας υπεράσπισης του ιατρού διατείνεται σε ένορκη κατάθεσή του, ότι του είχε εκμυστηρευτεί πως είχε συνάψει ερωτική σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα και ότι τη συναντούσε σε σταθερή βάση στην εξοχική του κατοικία. Υποστηρίζει ότι τον είχε φιλοξενήσει στην συγκεκριμένη οικία και μάλιστα του ζήτησε να φύγει για λίγη ώρα για να μεταβεί εκεί με τον παράνομο δεσμό του πράγμα που έκανε διακριτικά.
Ισχυρίστηκε επίσης ότι την συνάντησε εκεί τον Αύγουστο του 2019 ακόμη δύο φορές, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 του είπε ότι η γυναίκα αυτή του είχε γίνει «τσιμπούρι» και ότι την χώρισε.
Ως συνήγοροι υπεράσπισής του ιατρού παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου