Ειδήσεις

Ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Στυλιανού Βασιλάκη και Κίνα Εμμανουήλ με τον Γιάννη Μαχαιρίδη

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του οικονομολόγου, κ. Στυλιανού Βασιλάκη, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη
«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Μαχαιρίδη να συμμετάσχω και εγώ ενεργά στη νέα προσπάθεια που ξεκινά για την επόμενη πενταετία με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», γιατί πιστεύω στην εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και στην ευαισθησία που έχει για τις ανάγκες και τα καθημερινά προβλήματα των νησιών μας.
Συμμετέχοντας και εγώ ως Περιφερειακός Σύμβουλος ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ θα συνεισφέρω με τις γνώσεις μου από την πολύχρονη επαγγελματική μου σταδιοδρομία, καθώς και την εμπειρία μου από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας».
Με τιμή
Στυλιανός Βασιλάκης

Δήλωση του κ. Κίνα Εμμανουήλ για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», του Γιάννη Μαχαιρίδη.
«Η πορεία και η πείρα της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη είναι εγγύηση και σιγουριά για το μέλλον. Μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά έγινα κοινωνός των προβλημάτων του τόπου μας. Πιστεύω ότι με την ομάδα του Γιάννη Μαχαιρίδη θα μπορέσουμε να δουλέψουμε για τη επίλυσή τους, ώστε να βρει ο τόπος μας τη θέση που του αξίζει.».
Ο κ. Κίνας έχει σπουδάσει λογιστής ενώ σήμερα διατελεί Πρόεδρος Συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί και ένωσης Ραδιοταξί Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου