Εικόνες που δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν αντίκρισε χθες το πρωί στο Κοιμητήριο Κοσκινού ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Νίκος Μανωλάγκας, ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι είναι η τελευταία φορά που αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τον καθαρισμό του.
Ο περιβάλλων χώρος του Κοιμητηρίου έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο όπως λέει ο κ. Μανωλάγκας και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, παρά το γεγονός πως διαθέτει κάδους απορριμμάτων. Οι επισκέπτες, προτιμούν να απορρίπτουν τα σκουπίδια πέριξ του Κοιμητηρίου με αποτέλεσμα πέρα από εστία μόλυνσης, όπως λέει ο πρόεδρος της κοινότητας, να προσβάλλουν την ιερότητα του χώρου και την μνήμη των νεκρών.
Μέσω της «δ», ο κ. Νίκος Μανωλάγκας απευθύνει έκκληση στους συνδημότες του να σέβονται τον χώρο, προειδοποιώντας ότι δεν πρόκειται να αναλάβει στο εξής καμία πρωτοβουλία για καθαρισμό του χώρου, από τη στιγμή που οι ίδιοι δεν σέβονται το Κοιμητήριο και επανειλημμένα το μετατρέπουν σε σκουπιδότοπο.
Ηδη χθες, ο πρόεδρος της κοινότητας ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον καθαρισμό του χώρου, με προσωπική εργασία και μηχανήματα, ενόψει των ημερών του Πάσχα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ