Πολιτιστικά

14ο Διεθνές Φόρουμ Πιάνου Ρόδου και Διεθνές  Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου

Μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης  παρουσίας στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 14ο Διεθνές Φόρουμ  Πιάνου Ρόδου και Διεθνές  Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου το οποίο θα πραγματοποιηθεί 4-7 Ιουλίου 2024 ,

αναμένεται και πάλι να προσελκύσει διακεκριμένους και διεθνούς κύρους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το γεγονός αυτό πραγματοποιείται με εξαιρετική επιτυχία  από το 2008 με πρωτοβουλία του «Ωδείου Ρόδου Καίτη Καστρουνή» με στόχο την ανάπτυξη  και διάδοση της τέχνης του Πιάνου ,κάθε είδους ποιοτικής μουσικής και τη συμβολή του στην προαγωγή και εξέλιξη της μουσικής παιδείας και του πολιτισμού στον τόπο μας .

Επίσης να προβάλλει τη Ρόδο διεθνώς όχι μόνο ως τόπο παραθερισμού αλλά και ως τόπο όπου  πραγματοποιούνται  σπουδαία ποιοτικά , υψηλού επιπέδου  καλλιτεχνικά  γεγονότα , με αξιόλογους και διεθνώς γνωστούς καθηγητές και σολίστ μουσικής οι οποίοι θα μεταδώσουν και θα ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων του νησιού μας και όχι μόνο.

Ηδη για το 14ο Δ.Φ.Π.Ρ και  Δ.Φ.Μ.Τ. Ρόδου έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους εξαιρετικοί σολίστ και καθηγητές  από Φινλανδία, Σερβία ,Βέλγιο,Ρουμανία ,  Αυστρία , Ιρλανδία , Κύπρο !

 

Πολύτιμοι χορηγοί αυτής της διοργάνωσης είναι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ,ο Δήμος Ρόδου, και ιδιώτες υποστηρικτές της πραγματοποίησης αυτού του γεγονότος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου