Ρεπορτάζ

Εκκληση για τήρηση των μέτρων και αποφυγή των προστίμων

Εκκληση προς τους επιχειρηματίες και εμπόρους της Ρόδου, να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την τήρηση των μέτρων προστασίας ώστε να αποφεύγουν τα πρόστιμα, απηύθυνε με δηλώσεις του, χτες στους δημοσιογράφους ο αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γιάννης Φλεβάρης.
«Έχουμε κλείσει ένα μεγάλο κύκλο επισκέψεων με τα κλιμάκια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε διάφορες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Η κίνηση όπως καταγράφεται μέχρι και σήμερα είναι αυξημένη. Ο κόσμος μετά από πολύ καιρό που είχε χάσει την δυνατότητα, θέλει να βγει να κάνει τα ψώνια του και να κυκλοφορήσει –όπως λέει και ο εμπορικός κόσμος της Ρόδου, που έχει ήδη τα πρώτα… χαμόγελα. Η κίνηση δίνει θετικά και ενθαρρυντικά μηνύματα για την τοπική αγορά και οικονομία αλλά και για τους εργαζόμενους. Ωστόσο πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να τηρούνται τα μέτρα. Εδώ και μία εβδομάδα που κάνουμε αυτοψίες, συνιστούμε στους επιχειρηματίες να αναρτήσουν ενημερωτικές επιγραφές για τα πόσα τ.μ. υπάρχουν και πόσα άτομα μπορούν να μπαίνουν κ.λπ. Βλέπω πως τα μέτρα, εφαρμόζονται στην πλειονότητά τους, αλλά πολλά καταστήματα δεν έχουν τοποθετήσει επιγραφές. Αυτή η παράβαση, τιμωρείται με 300 ευρώ πρόστιμο. Γι αυτό απευθύνω έκκληση να είναι όλοι προσεκτικοί για να αποφεύγουν την επιβολή προστίμων επειδή οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και αυστηροί» όπως είπε, ευχόμενος να ανοίξει σύντομα και η τουριστική σεζόν.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
Ο κ. Φλεβάρης, αναφέρθηκε ακόμη στην εθελοντική αιμοδοσία ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου ‘Ο Άγιος Εφραίμ’:
«Ο τομέας της υγείας έχει σχέση με τα πάντα. Οι αιμοδοσίες γίνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, αλλά από την 1η Φεβρουαρίου 2021, για όσους ενδιαφέρονται θα γίνονται κάθε Τετάρτη στο κτήριο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της έκκλησης για συνεισφορά στην εθελοντική αιμοδοσία αφού οι ανάγκες για αίμα είναι πολύ αυξημένες.

Για όσους δεν επιθυμούν να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Ρόδου, αφού πολύς κόσμος αποφεύγει τις επισκέψεις εκεί, έχουν μία εναλλακτική λύση να πηγαίνουν στο κτήριο του ΤΕΕ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου