Κοντά σε εργασιακά, πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία τής Δωδεκανήσου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος (26 – 28.1.2018), ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις.

Στις εκδηλώσεις τους δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλαχθούν απόψεις και να κατατεθούν προτάσεις και αιτήματα που αφορούν την πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη τής Ρόδου, ενώ τιμήθηκαν μέλη τους που είχαν διακρίσεις τη χρονιά που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα:

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Δωδεκανήσου, στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου και στο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στις τοποθετήσεις του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά τού κάθε κλάδου στην κοινωνική ζωή και στις αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή μας και επισήμανε την ανάγκη αναγνώρισης από την κεντρική Πολιτεία αυτής της προσφοράς, ώστε οι εργαζόμενοι να ζουν με αξιοπρέπεια σε ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον.

  • Στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Ο Άγιος Εφραίμ», της Ιεράς Μονής ΘΑΡΡΙ, στο Σύλλογο Θεσσαλών Ρόδου, στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου «Βιλλανόβα» και στους αθλητικούς συλλόγους «Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρα» και «Φοίβος Κρεμαστής».

 

Ο κ. Χ. Κόκκινος στους χαιρετισμούς του εξήρε τη μεγάλη προσφορά των στελεχών των παραπάνω συλλόγων στο κοινωνικό σύνολο και στην πατρίδα, έκανε αναφορά στις επιτυχημένες πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις τους και επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει στήριξη τόσο από την Αυτοδιοίκηση, όσο και από τα αρμόδια υπουργεία στις δραστηριότητες των ακριτικών συλλόγων μας που προωθούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον ανθρωπισμό.

 

  • Σήμερα 29.1.2018 και κατά την ολιγόωρη παρουσία του στην Αθήνα, ο κ. Χ. Κόκκινος θα επισκεφθεί την 5η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που ολοκληρώνεται σήμερα και σε περίπτερα τής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δίνεται η δυνατότητα σε εκθέτες να παρουσιάσουν τα τοπικά μας προϊόντα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ