ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι διαιτητές των αγώνων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΙΡ

Πλήρης αγω­νι­στική δρα­στη­ριό­τητα υπάρχει αυτή την Κυριακή για τις γυναι­κείες ομάδες του νησιού μας. Ο Σταυρός Καλυ­θιών θα φιλο­ξε­νή­σει στο γήπεδο των Αγίων Απο­στό­λων (13.00) την Αγία Παρα­σκευή για την 8η αγω­νι­στική της Β’ Εθνικής (2ος όμιλος) με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρω­τά­θλημα. Την ανα­μέ­τρηση θα διευ­θύ­νει ο Νίκος Κόλλιας, που θα έχει ως «βοηθούς» τους κ. Μοσχάτο και Σταυ­ρού­λια.

Μία ώρα νωρί­τερα στην Παστίδα, ο ΑΣΤΙΡ θα υπο­δε­χθεί τον πρω­το­πόρο του 8ου ομίλου ΑΟ Πειραιά για την 5η αγω­νι­στική της Γ’ Εθνικής, και θα επι­διώ­ξει τη νίκη προ­κει­μέ­νου να «σκαρ­φα­λώ­σει» στη βαθ­μο­λο­γία. Το παι­χνίδι θα «σφυ­ρί­ξει» ο Δημή­τρης Ατσι­κνού­δας, με «βοηθούς» τους Βούλ­γαρη και Αχιολά.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ-2ος ΟΜΙΛΟΣ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 1 Φεβρουα­ρίου

Αγίων Απο­στό­λων (13.00): Σταυρός Καλυθιών-Αγία Παρα­σκευή

Κόλλιας, Μοσχά­τος, Σταυ­ρού­λιας (Δωδε­κα­νή­σου)

Δημο­τικό Πύργου (15.00): Πανηλειακός-Ένωση Καμι­νίων

Τουρ­λου­μού­σης, Τσου­κάλη, Τσέλο (Μεσ­ση­νίας)

ΕΠΣ Αιτω­λο­α­καρ­να­νίας (15.00): Μεσο­λόγγι 2008-Σεπολιακός

Καλύβας, Κακα­φώ­νης, Ίβαν­τζικ (Αχαΐας)

Ρεπό έχει ο ΑΟ Ανά­λη­ψης

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ-8ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 1 Φεβρουα­ρίου

Παστί­δας (12.00): ΑΣΤΙΡ-ΑΟ Πειραιά

Ατσι­κνού­δας, Βούλ­γαρη, Αχιολάς (Δωδε­κα­νή­σου)

Δημο­τικό Ελευ­σί­νας (13.00): Πήγασος Θριασίου-Ολυμπιάδα Υμηττού

Σακκάς, Καδιου­ράνη, Χρι­στά­κος (Πειραιά)

Ρεπό έχει ο Φιλίνος Κω

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.