Ειδήσεις

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο δήμαρχος Ρόδου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σχεδόν κάθε Τρίτη σε περιοχές του νησιού, ο δήμαρχος Ρόδου Στ. Κουσουρνάς, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υποδομών Μιχ. Χριστοδούλου, επισκέφθηκε δημοτικές ενότητες του πρώην δήμου Λινδίων και συγκεκριμένα την Κάλαθο, την Πυλώνα, τη Λίνδο και τη Λἀρδο, και πραγματοποίησε αυτοψία στα εκτελούμενα έργα.

Συγκεκριμένα, στην Κάλαθο πραγματοποίησε αυτοψία και ενημερώθηκε από τους τοπικούς παράγοντες για τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής, που γίνεται με μηχανήματα του Δήμου, καθώς και για το υπό εξέλιξιν έργο της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης.

Στην Πυλώνα επισκέφθηκε μαζί με τους τοπικούς παράγοντες το γήπεδο, που υπέστη καταστροφές από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα. Διαπιστώνοντας ότι επείγει να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, ο κ. Κουσουρνάς έδωσε σχετικές οδηγίες στους μηχανικούς που τον συνόδευαν.
Η περιοδεία του δημάρχου στην περιοχή κατέληξε στο δημοτικό κατάστημα της Λάρδου, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τις δημοτικές ενότητες του πρώην δήμου Λινδίων, παρόντος και του χωρικού αντιδημάρχου Μιχ. Παλαιολόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου