ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλακιωτάκης από Αγαθονήσι: Προτεραιότητα η βελτίωση της ζωής των νησιωτών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
866

Τo Αγα­θο­νή­σι επι­σκέ­φθη­κε σή­με­ρα ο Υπουρ­γός Ναυ­τι­λί­ας και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής Γιάν­νης Πλα­κιω­τά­κης, συ­νο­δευό­με­νος από τον Γε­νι­κό Γραμ­μα­τέα Αι­γαί­ου και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής Μα­νώ­λη Κου­του­λά­κη.

Ο κ. Πλα­κιω­τά­κης συ­να­ντή­θη­κε με το Δή­μαρ­χο του ακρι­τι­κού νη­σιού, τους δη­μο­τι­κούς συμ­βού­λους και κα­τοί­κους της πε­ριο­χής στην αί­θου­σα του Πο­λι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Αγα­θο­νη­σί­ου ενώ αντάλ­λα­ξε ευχές και προ­σέ­φε­ρε δώρα στα παι­διά.

«Η πα­ρου­σία μας στο Αγα­θο­νή­σι, εχει διπλό σκοπό», δή­λω­σε ο κ. Πλα­κιω­τά­κης και συ­νέ­χι­σε: «Να φέ­ρου­με δώρα στα παι­διά που δί­νουν ζωή και προ­ο­πτι­κή στο νησί και να ευ­χη­θού­με σε όλες και όλους το κα­λύ­τε­ρο για το 2023».

«Να επα­να­λά­βου­με», πρό­σθε­σε, ότι «όλοι, στο Υπουρ­γείο Ναυ­τι­λί­ας και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής και στο Λι­με­νι­κό Σώμα, εί­μα­στε και θα εί­μα­στε πάντα διπλά στους νη­σιώ­τες μας, θε­ω­ρώ­ντας προ­τε­ραιό­τη­τα τη βελ­τί­ω­ση των συν­θη­κών της ζωής τους».

Ο κ. Πλα­κιω­τά­κης συ­ζή­τη­σε με το Δή­μαρ­χο και τους κα­τοί­κους του νη­σιού για τα προ­βλή­μα­τα που έχουν προ­κύ­ψει από την προ­σω­ρι­νή απο­δρο­μο­λό­γη­ση του «Νήσος Κά­λυ­μνος» και έγινε εκτε­νής ανα­φο­ρά στις ενέρ­γειες του Υπουρ­γεί­ου για απο­κα­τά­στα­ση της ομα­λής συ­γκοι­νω­νια­κής εξυ­πη­ρέ­τη­σης του νη­σιού, ενώ πα­ράλ­λη­λα ετέ­θη­σαν συ­γκε­κρι­μέ­νες προ­τά­σεις για ενί­σχυ­ση και ανα­βάθ­μι­ση της σύν­δε­σης με Σάμο και Κω.

Πηγή: Reporter.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.