Η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη (σε όλα τα μέτωπα) για τον Αστέρα Αμαλιάδας, αλλά πλέον γίνεται ακόμα πιο ορατή.
Τυπικά διανυόταν τις προηγούμενες μέρες η χριστουγεννιάτικη άδεια για τους ποδοσφαιριστές, με την επιστροφή στις προπονήσεις να ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (27/12). Όμως αυτή δεν πραγματοποιήθηκε τελικά! Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι νεοτέρας, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.
Πιθανότατα μια νέα προσπάθεια, καταρχήν …συγκέντρωσης των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών, θα γίνει για την προσεχή Τετάρτη 2 Ιανουαρίου. Διάστημα που πάντως δεν προκύπτει ως τώρα από πουθενά ότι μπορεί να έχει αξιοποιηθεί για άμεσες και πολύ σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο! Και κυρίως να μπορούσαν να ολοκληρωθούν μετεγγραφικές κινήσεις, για να ενσωματωθούν στην ομάδα και να την ενισχύσουν σημαντικά.
Έτσι λοιπόν, το κρίσιμο ερώτημα που είναι «αν και πώς», μπορεί να αντιστραφεί η τωρινή κατάσταση κι η τωρινή εικόνα, δεν παίρνει ως τώρα θετικές απαντήσεις. Το αντίθετο μάλιστα… αφού στο μεταξύ, ούτε χρήματα και ούτε διοίκηση εξακολουθούν να μην υπάρχουν στον τωρινό Αστέρα. Και βέβαια, ούτε κάτι σχετικό είναι εξασφαλισμένο (και) για την συνέχεια.
Να σημειώσουμε ότι το επόμενο ματς πρωταθλήματος για την ομάδα, που είναι και το τελευταίο του πρώτου γύρου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής είναι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος στη Ρόδο. Μια υποχρέωση δηλαδή, όχι μόνο εξαιρετικά δύσκολη αγωνιστικά, αλλά και δαπανηρή λόγω του μακρινού ταξιδιού.
Πηγή: IliaOikonomia

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ