ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Στις 26-12-2015 το από­γευμα συνε­λή­φθη­σαν στη Μεγίστη από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Μεγί­στης -30- υπήκοοι Συρίας (16 άνδρες και 14 γυναί­κες που συνό­δευαν 16 παιδιά) για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 27-12-2015 από την Υπο­διεύ­θυνση Ασφά­λειας Ρόδου σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία σε βάρος άγνω­στου δράστη ο οποίος αφαί­ρεσε από αποθήκη 34χρονης ημε­δα­πής επαγ­γελ­μα­τικό εξο­πλι­σμό. Τα κλο­πι­μαία εντο­πί­στη­καν την ίδια ημέρα από αστυ­νο­μι­κούς στον καταυ­λι­σμό των Ρομά στο Καρα­κό­νερο Ρόδου, κατα­σχέ­θη­καν, απο­δό­θη­καν στη δικαιούχο.

Στις 28-12-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη­σαν:

Α) στο Παρα­δείσι της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ιαλυσού -15- υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 8 γυναί­κες που συνό­δευαν 6 παιδιά) και

Β) στην πόλη της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου -2- άνδρες υπήκοοι Ιράκ,

για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 26-12-2015 καταγ­γέλ­θηκε στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα Λέρου ότι το πρωί της ιδίας μέρας άγνω­στος δράστης παρα­βί­ασε κατοι­κία 57χρονου ημε­δα­πού και αφαί­ρεσε τιμαλφή και χρη­μα­τικό ποσό. Διε­νερ­γεί­ται έρευνα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.