ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκκρεμεί ο έλεγχος πέντε κινητών στη δεύτερη δικογραφία για την Ελένη Τοπαλούδη

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

Στην Διεύ­θυν­ση Εγκλη­μα­το­λο­γι­κών Ερευ­νών εκ­κρε­μεί ο έλεγ­χος πέντε κι­νη­τών τη­λε­φώ­νων εκ των οποί­ων τα 3 ήταν εκτός λει­τουρ­γί­ας, που βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου στην έρευ­να, που διε­νήρ­γη­σαν πα­ρου­σία Πται­σμα­το­δί­κη, στην οικία ενός 19χρο­νου στα Μά­σα­ρη, υπό­πτου με δύο φί­λους του και συ­γκε­κρι­μέ­να έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο για τα αδι­κή­μα­τα του βια­σμού, της αθέ­μι­της απο­τύ­πω­σης σε υλικό φορέα μη δη­μό­σιας πρά­ξης και της πα­ρά­νο­μης βίας με φε­ρό­με­νη ως θύμα την 21χρονη φοι­τή­τρια Ελένη Το­πα­λού­δη, που δο­λο­φο­νή­θη­κε στη Ρόδο.

Η δι­κο­γρα­φία πα­ρα­μέ­νει στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφα­λεί­ας Ρόδου καθώς δεν έχει ακόμη εξα­σφα­λι­στεί ερ­γα­στη­ρια­κά η ανά­κτη­ση όλων των πε­ριε­χο­μέ­νων των κι­νη­τών τη­λε­φώ­νων και δεν έχει δια­πι­στω­θεί εάν υφί­στα­ται έστω και σβη­σμέ­νο το επί­μα­χο βί­ντεο.

Θυ­μί­ζου­με ότι και οι τρεις, συ­νο­δευό­με­νοι από τον συ­νή­γο­ρό τους κ. Βα­σί­λη Κα­βου­ριού, αρ­νού­νται κα­τη­γο­ρη­μα­τι­κά τα όσα τους απο­δί­δο­νται.

Η μη­τέ­ρα της Ελέ­νης κ. Κούλα Αρ­μου­τί­δου-Το­πα­λού­δη κα­τήγ­γει­λε με­τα­ξύ άλλων ότι φίλες της Ελέ­νης, που της είχαν τη­λε­φω­νή­σει για να την συλ­λυ­πη­θούν, την ενη­μέ­ρω­σαν για τον βια­σμό και την πα­ρά­νο­μη μα­γνη­το­σκό­πη­σή της από τρεις άν­δρες το Νο­έμ­βριο του 2017.

Εξει­δί­κευ­σε στην πο­ρεία ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκεί­νη που την ενη­μέ­ρω­σε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βια­σμού το Νο­έμ­βριο του 2017 και της έδωσε τα ονό­μα­τα των δύο. Την είχε ενη­με­ρώ­σει επί­σης ότι η Ελένη είχε μι­λή­σει με την μη­τέ­ρα ενός εκ των τριών και ότι την εκ­βί­α­ζαν με το ροζ βί­ντεο.

Η 24χρονη ως μάρ­τυ­ρας είχε ανα­φερ­θεί το πρώ­τον στο πε­ρι­στα­τι­κό την 3η Δε­κεμ­βρί­ου 2018 και είχε επι­ση­μά­νει ότι η δο­λο­φο­νη­θεί­σα φο­βό­ταν τρία άτομα που εμπλέ­κο­νταν σε μια υπό­θε­ση βια­σμού εις βάρος της. Είχε το­νί­σει μά­λι­στα ότι δεν είχε κάνει μή­νυ­ση διότι, όπως της έλεγε, φο­βό­ταν ότι θα της κά­νουν κακό.

Σε άλλο στά­διο της έρευ­νας φέ­ρε­ται να κα­τέ­θε­σε ότι μία φορά η Ελένη της είχε ανα­φέ­ρει, ότι κά­ποια στιγ­μή, ενώ δια­σκέ­δα­ζε στην Με­σαιω­νι­κή Πόλη, είχε γνω­ρί­σει κά­ποια άτομα που την με­τέ­φε­ραν στο σπίτι της, είχαν κα­τα­να­λώ­σει αλ­κο­όλ και πί­στευε ότι την είχαν βι­ντε­ο­σκο­πή­σει, ενώ είχαν συ­νευ­ρε­θεί ερω­τι­κά χωρίς να μι­λή­σει για βια­σμό.

Ανά­λο­γες είναι και οι κα­τα­θέ­σεις ακόμη δύο φίλων της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.