ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σωματική διάπλαση: Στο βάθρο ο Γιάννης Μάγκος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΟΣ (1)

Το Σάββατο 25 Νοεμ­βρίου στο Αμβούργο της Γερ­μα­νίας έγινε ο αγώνας NAC Mr and Μs Universe 2017, με την συμ­με­τοχή περίπου 200 αθλητών απ’ όλες τις χώρες.

Στην διορ­γά­νωση συμ­με­τείχε και ο Ρόδιος πρω­τα­θλη­τής στο άθλημα της σωμα­τι­κής διά­πλα­σης Γιάννης Μάγκος με στόχο ακόμα μία ακόμα διά­κριση.

Ο Ρόδιος αθλητής Γιάννης Μάγκος κατέ­φερε σε ακόμα έναν αγώνα να ανέβει στο βάθρο των νικητών, καθώς κατέ­κτησε την 3η θέση στην κατη­γο­ρία Super Heavy weight, απο­δει­κνύ­ο­ντας σε ακόμα μία διεθνή διορ­γά­νωση, ότι δίκαια συγκα­τα­λέ­γε­ται στους κορυ­φαί­ους αθλητές της σωμα­τι­κής διά­πλα­σης στην χώρα μας.

Να σημειώ­σουμε ότι τον Γιάννη Μάγκο στον αγώνα του Αμβούρ­γου συνό­δεψε η σύντρο­φός του και αθλή­τρια της σωμα­τι­κής διά­πλα­σης Βούλα Γκα­σιάμη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.