Δύο νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια parasailing (θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο) στη Λίνδο, όταν έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, έπεσαν από ύψος σε βραχώδες σημείο στο ακρωτήρι της Γκίνας και σκοτώθηκαν.
Το τρίτο παιδί μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά είχαν έρθει από την Βρετανία για διακοπές στο νησί.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του χειριστή της λέμβου, καθώς και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης θαλασσίων σπορ.
(φωτο αρχείου)








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.