Τοπικές Ειδήσεις

Πανελλαδικές Eξετάσεις: «Σάρωσαν» τις βαθμολογίες και φέτος τα Ροδιτόπουλα!

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2021 (1.357 στα Δωδεκάνησα συνολικά), καθώς χθες το πρωί ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βάσεις για την εισαγωγή σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η φετινή χρονιά ήταν ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών για τους υποψηφίους, οι αντοχές των οποίων δοκιμάσθηκαν πολύ σκληρά λόγω της πανδημίας, της αναστολής λειτουργίας των σχολείων και της τηλεκπαίδευσης. Παρόλα αυτά, οι Δωδεκανήσιοι υποψήφιοι, δεν το έβαλαν κάτω, έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για περιζήτητες σχολές, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.
Σημειώνεται ότι φέτος, οκτώ χιλιάδες λιγότεροι από πέρυσι είναι οι εισακτέοι στα ΑΕΙ και στα ΔΙΕΚ, ενώ οι υποψήφιοι ήταν 3.000 λιγότεροι από το 2020. Συγκεκριμένα, στα ΑΕΙ είναι περίπου 16.600 λιγότεροι συγκριτικά με πέρυσι. Στα ΑΕΙ μπήκαν φέτος 56.942 υποψήφιοι έναντι 73.560 πέρυσι και στον θεσμό των Δημόσιων ΙΕΚ 8.594 μέσω του θεσμού του παράλληλου μηχανογραφικού που εφαρμόστηκε φέτος για πρώτη φορά.
Οι πρωταγωνιστές των πανελληνίων εξετάσεων μιλούν στη «δημοκρατική» για την επιτυχία τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε μία εποχή που οι καλές ειδήσεις σπανίζουν.

1ο ΓΕΛ Ρόδου

Καθολική-Μιναΐς
Πανηγύρη
Νομική Αθηνών,
18.638 μόρια
Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη και σαφώς χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Ήταν μία χρονιά γεμάτη αβεβαιότητα και ανατροπές. Ευχαριστώ τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου. Ευγνωμονώ το Θεό για την οικογένεια που μου χάρισε. Όλοι με στήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του και χαίρομαι που τους έκανα υπερήφανους. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν το στόχο τους. Το δικό μου όνειρο ήταν η εισαγωγή μου στη Νομική και έγινε πραγματικότητα! Νιώθω μεγάλη προσμονή για την έναρξη της νέας μου πορείας!
Αιμιλιανή Αρμπουνιώτη
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλονίκης, 18.558 μόρια
Ηταν πολύ δύσκολη χρονιά φέτος, όπως και να το δει κανείς. Χρειαζόταν μέσα από τηλεκπαίδευση να μάθουμε πράγματα που δεν είχαμε ξανακούσει. Δεν είχε καμία σχέση η εξ αποστάσεως διδασκαλία με τη δια ζώσης εκπαίδευση. Έπρεπε να αντεπεξέλθουμε σε αυτή την κατάσταση και το κάναμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς τα χρονικά περιθώρια ήταν περιορισμένα. Ενδεχομένως όμως αυτή η διαδικασία να μας έκανε πιο σίγουρους για τον εαυτό μας. Είμαι περήφανη για μένα και για τους φίλους μου. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, όλοι δουλέψαμε σκληρά. Χαίρομαι πάρα πολύ για το αποτέλεσμα των εξετάσεων και που περνώ στη σχολή που πάντα ήθελα. Περιμένω πλέον να ανοίξει το κεφάλαιο της φοιτητικής ζωής…
Δανάη Ζήση
Ιατρική Αθηνών,
19.213 μόρια
Προσωπικά, το αποτέλεσμα με κάνει να αισθάνομαι ικανοποίηση και ανακούφιση. Στόχος μου ήταν εξαρχής η εισαγωγή μου στην ιατρική και χαίρομαι που τον πέτυχα. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Δημήτρης Ζήσης
Ψυχολογία ΕΚΠΑ,
18.361 μόρια
Είχα περάσει πριν δύο χρόνια στη σχολή Ικάρων. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτό που μου ταιριάζει… Εφόσον ήταν ο πρώτος μου στόχος στη θετική κατεύθυνση δεν είχα κάτι άλλο να με κρατήσει εκεί. Έτσι στράφηκα στην άλλη μου επιλογή που ήταν σε άλλη κατεύθυνση και αποφάσισα να αλλάξω πεδίο. Στόχος μου είναι οι σχολές ψυχολογίας και χαίρομαι που πέρασα στη σχολή της αρεσκείας μου.
Ιπποκράτης Παντελίδης
Πληροφορική Αθηνών, 18.128 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πέτυχω τους στόχους μου και να εισαχθώ στην σχολή της προτίμησής μου!! Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε όλο το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας!
Φίλιππος – Τσαμπίκος Μανωλίτσης
Νομική Αθηνών,
18.354 μόρια
Ήταν η πρώτη μου επιλογή και τελικά πέρασα στη Νομική Αθήνας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η φετινή χρονιά ήταν διαφορετική λόγω του κορωνοϊού αφού ήταν αντίξοες οι συνθήκες με την τηλεκπαίδευση. Ωστόσο είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα και εξ αιτίας της καραντίνας, είχαμε λιγότερες δυνατότητες για κοινωνικές συναναστροφές. Δεν είχα πολύ χρόνο να βλέπω τους φίλους μου. Είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία.
Παναγιώτης Μορφωπός
Νομική Κομοτηνής,
17.292 μόρια
Ηταν η πρώτη μου επιλογή και τελικά πέρασα στη Νομική Κομοτηνής. Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά. Εμένα ο εγκλεισμός δεν με βοήθησε για να είμαι ειλικρινής. Αλλά προσπάθησα να μένω όσο πιο συγκεντρωμένος μπορούσα στο στόχο μου. Τελικά, βγήκα αλώβητος από όλο αυτό και πέτυχα τον στόχο μου.
Χριστίνα Χειμωνέττου
Νομική Κομοτηνής 17.661 μόρια
Ηταν η πρώτη μου επιλογή και πέρασα στη Νομική Κομοτηνής. Η φετινή χρονιά με τον εγκλεισμό και τα λοκντάουν, δυσκόλεψε τη διαδικασία και το διάβασμα. Ήταν πιο πιεστικά τα πράγματα, ήθελε περισσότερη αφοσίωση γιατί ήταν διαδικτυακά τα μαθήματα (και μας αποσπούσαν την προσοχή) αφού δεν ήμασταν μέσα στο σπίτι. Κατά τα άλλα όλα καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένη αφού επιτεύχθηκε ο στόχος μου.

Στέργος Γεωργαλλής
Εφαρμοσμένης πληροφορικής – πληροφοριακά συστήματα (ΑΠΘ),
16.609 μόρια
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που πέτυχα τον στόχο μου, παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο αγώνα!

Θεολόγος Σακελλαρίδης
Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής Ε.Μ.Π.
14.554 μόρια
Φυσικά, όπως και στα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου, η χρονιά ήταν δύσκολη, βέβαια εγώ ήρθα αντιμέτωπος με μια ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία, αυτή της απώλειας του πατέρα μου. Με την βοήθεια όμως των φροντιστών, φίλων, συγγενών και καθηγητών του σχολείου μου, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα, κατάφερα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των πανελλαδικών. Έπιασα έναν από τους στόχους μου, την εισαγωγή μου στο Ε.Μ.Π. και είμαι ικανοποιημένος.

2o ΓΕΛ Ρόδου

Νικίας Ι. Κόνσολας
Ιατρική Αθηνών,
18.833 μόρια 

Η σημερινή ημέρα αποτελεί καίριο σταθμό στη ζωή μου. Με την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, δικαιώνονται οι κόποι και οι θυσίες πολλών ετών. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και αισθάνομαι έτοιμος, να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο μου και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με βοήθησαν να υλοποιήσω τον στόχο μου. Συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους μου για την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσοι ξεκινούν τώρα την προετοιμασία τους για τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις.

Παναγιώτης Τσίγκος
Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ 18.119 μόρια
Αισθάνομαι δικαίωση για το αποτέλεσμα. Δούλεψα σκληρά αν και πάντα έβρισκα χρόνο για τον εαυτό μου. Και αυτό θεωρώ πώς είναι το…μυστικό της επιτυχίας, το πρόγραμμα χωρίς να υπάρχει άγχος. ‘Ηθελα πάντα να περάσω στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και χαίρομαι που πετυχαίνω το στόχο μου. Ευχαριστώ θερμά όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου!

Σελαχατίν-Σερχά
Κασλήογλου
Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, 18.137 μόρια
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ ήταν η σχολή της δεύτερης μου επιλογής. Είχα επιλέξει την Αθήνα, λόγω της εγγύτητας στη Ρόδο. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος που πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα στη Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, μου χαρίζει μεγάλη ανακούφιση!
Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με στήριξαν πολύ.

Γεωργία Παπαντωνίου
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ΠΑΜΑΚ,
18.252 μόρια
Το κεφάλαιο των πανελληνίων εξετάσεων έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς πέρασα στην σχολή της πρώτης μου επιλογής. Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για τη φοιτητική ζωή. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και βεβαίως την οικογένειά μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου προσέφεραν.

3ο ΓΕΛ Ρόδου

Ειρήνη Χατζηβασίλη
Νομική Αθηνών
19.284 μόρια
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Πέρασα στη Νομική Αθηνών και μάλιστα 11η στη σειρά! Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά από την άποψη της απομόνωσης επειδή δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε ο ένας με τον άλλον και τους καθηγητές. Είχαμε όμως περισσότερο χρόνο για διάβασμα γιατί ήμασταν στο σπίτι και κερδίζαμε χρόνο. Τα θέματα φέτος ήταν για καλά διαβασμένους κυρίως στην Ιστορία.
Σοφία Αγγελίτση,
ΤΕΦΑΑ Αθηνών,
17.238 μόρια
Μαζί με τα αθλήματα φτάνω τα 19500 μόρια! Τελικά, πέρασα στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή! Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την πανδημία και την τηλεκπαίδευση αλλά εάν είχες βάλει στόχους και διάβαζες καλά, με πρόγραμμα, θα πετύχαινες!
Ιωάννης Οικονόμου
ΤΕΦΑΑ Αθηνών,
18.251 μόρια
Τελικά πέρασα στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί κάναμε τα μαθήματα διαδικτυακά. Ήταν κουραστικό και πολύ διαφορετικό από ό,τι αν κάναμε τα μαθήματα διά ζώσης. Στις εξετάσεις τα θέματα που έπεσαν δεν μου φάνηκαν τόσο δύσκολα.

Παρασκευή
Διακοκωνσταντή
Οικονομικό
Πανεπιστήμιο Αθηνών, 18.485 μόρια
Πέρασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ήρθα 5η στη σειρά της Σχολής! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά όταν ξεκίνησε, αλλά προχωρώντας και αργότερα με τις εξετάσεις ήμουν πιο σίγουρη.

4ο ΓΕΛ Ρόδου

Ελπίδα Βαρέλη
ΕΜΠ, 19.120 μόρια
Πέρασα στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά με την εκπαίδευση που κάναμε διαδικτυακά και την κούραση πίσω από τις οθόνες τόσο καιρό. Όμως νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα!.
Μάρκος Μαυρή
Νομική Αθηνών,
18.465 μόρια
Μετά από προσεκτική σκέψη, έβαλα πρώτη επιλογή τη Νομική Αθηνών και τελικά, πέρασα σε αυτή την Σχολή! Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά γιατί δεν είχαμε δίπλα μας τους καθηγητές μας να μας εμψυχώνουν για να διαβάζουμε περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά με βοήθησε και το διάβασμα των προηγούμενων χρόνων επειδή διάβαζα συστηματικά από την 1η Λυκείου. Όλα είναι μια αλυσίδα. Έχουμε και πάρα πολύ καλούς καθηγητές στο σχολείο και μας έδωσαν τις βάσεις. Η τηλεκπαίδευση, μας κούρασε αφού κάθε μέρα επαναλαμβανόταν και είχε γίνει σαν ρουτίνα.

Δημήτριος
Δημακόπουλος
Βιολογία Πατρών,
18.291 μόρια
Τελικά, πέρασα στη Βιολογία στην Πάτρα που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ήταν αυτό που περίμενα. Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με την καραντίνα, που πότε μας έκλειναν και πότε μας άνοιγαν. Ωστόσο, πιστεύω πως αν συγκεντρωθείς, αν έχεις καλούς καθηγητές μπορείς να αντεπεξέλθεις. Τα θέματα ήταν πιο εύκολα από πέρσι και πιο σαφώς διατυπωμένα. Πιστεύω ότι θ’ ανέβουν οι βάσεις –στο δικό μου πεδίο τουλάχιστον.
Νομική Αικατερίνη
Μάμμη
Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών 18.432 μόρια
Πέρασα στη Θεσσαλονίκη στην Σχολή Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ήταν πρώτη μου επιλογή και προσωπικά, είμαι ευχαριστημένη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με τα διαδικτυακά μαθήματα. Τελικά όλα πήγαν καλά και με τις εξετάσεις και νομίζω ότι δικαιωθήκαμε. Τα θέματα δεν ήταν εύκολα, ήταν σχετικά βατά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Τσαμπίκα Παπαδοπούλου
Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, 18.115 μόρια
Πέρασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ήταν από τις πρώτες μου επιλογές. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σχολική χρονιά εξ αιτίας της πανδημίας. Υποχρεωθήκαμε να παρακολουθήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων μέσω του διαδικτύου και ήταν αρκετά δύσκολο να βγάλεις την ύλη διαδικτυακά, γιατί αποσυντονίζεσαι εύκολα. Η οθόνη σε κουράζει πολύ και το σήμα δεν ήταν πάντα καλό. Υπήρχε όμως παραπάνω χρόνος για διάβασμα.

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
Κωνσταντίνα Ντάσκα
Ιατρική Κρήτης,
18.328 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή. Έτσι, θα έχω την ευκαιρία να αποκτήσω τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να προσφέρω ενεργά στην κοινωνία. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν προκειμένου να ολοκληρώσω την μαθητική μου πορεία επιτυχώς και να ξεκινήσω το “φοιτητικό ταξίδι” μου στην σχολή που επιθυμώ.
Αντώνιος Μανωλάκης
Ιατρική Κρήτης,
18.315 μόρια
Η περιπέτεια των πανελλαδικών εξετάσεων έφθασε αισίως στο τέλος της. Το αποτέλεσμα ήταν για εμένα το προσδοκώμενο, καθώς εισήχθην στην Ιατρική Σχολή. Ελπίζω όλοι οι υποψήφιοι να έχουν πετύχει τους στόχους τους, να είναι ικανοποιημένοι και να έχουν μία καλή φοιτητική ζωή. Εύχομαι καλή δύναμη στα παιδιά που τώρα ξεκινούν την προετοιμασία τους, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας στην Εκπαίδευση, όπως εμείς.
Μαριάννα Πυλαρινού
Ιατρική Κρήτης,
18.305 μόρια
Νιώθω δικαιωμένη καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Η φετινή χρονιά ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους τους μαθητές καθώς ζήσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Η μάχη με την συνεχή κούραση και πίεση των πανελλαδικών μπορεί εξωτερικά να φαίνεται επίπονη και δύσκολη αλλά πραγματικά μόνο κερδισμένος βγαίνεις.
Προσωπικά, πέτυχα το στόχο μου που ήταν η ιατρική σχολή και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου τόσο του ΓΕΛ Κρεμαστής όσο και των φροντιστηρίων που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριξαν στην προσπάθειά μου

ΓΕΛ Σορωνής

Aσημίνα-Εμμανουέλα Σηφάκη 18.462 μόρια
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης
Είμαι πολύ χαρούμενη με την επίδοσή μου στις πανελλαδικές εξετάσεις, και που περνάω στην σχολή της πρώτης μου επιλογής. Νιώθω μεγάλη ανταμοιβή για τους κόπους μου, κάτω από αυτές τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όσοι πήραμε μέρος σε αυτές. Η επίπονη προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε, πάντα επιβραβεύονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή, στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου, και στους φροντιστές μου.

1ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Δημοσθένης Μπέλλος
Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 14.000 μόρια
Ηταν μία δύσκολη χρονιά λόγω του λοκντάουν και της τηλεκπαίδευσης. Παρόλα αυτά, με συστηματικό διάβασμα πέτυχα το στόχο μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ευχαριστώ τους καθηγητές του σχολείου, του φροντιστηρίου και βέβαια την οικογένειά μου για την στήριξη και τη συμπαράστασή τους.
Αναστάσιος Ζουρμπάς
Σχολή Μονίμων
Υπαξιωματικών-ΣΜΥ, 17.630 μόρια
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Έδινα για δεύτερη φορά φέτος και ήθελα πολύ να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο και στο φροντιστήριο για τη στήριξη και τη βοήθεια.

2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Πατρίτσια Εμμανουήλ
Ιατρική Αλεξανδρούπολης 19.440 (3η πανελλαδικά)
Είμαι ιδιαιτέρα συγκινημένη που τελεσφόρησε η επίμοχθη προσπάθειά μου και ανυπομονώ για την έναρξη της φοιτητικής μου ζωής. Ωστόσο, οφείλω το μεγαλύτερό μου ευχαριστώ στους γονείς και την αδελφή μου που στάθηκαν παραστάτες και σύμμαχοί μου στον αγώνα στον οποίο αποδύθηκα καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Νταβέλη και την κ. Χρηστιά, τον διευθυντή και την υποδιευθύντρια του σχολείου μου για την αμέριστη υποστήριξη και την αδιάλειπτη βοήθειά τους και τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ τους καθηγητές μου που συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και θέτουμε πλέον νέους στόχους για τα προσεχές μέλλον.

ΚΟΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

Μιχάλης Βακόνδιος
Ιατρική Κρήτης,
18.462 μόρια
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και ελπίζω να πετύχω το στόχο μου στην Ιατρική. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα.
Αναστασία Γιακουμάκη
Ιατρική Κρήτης,
18.341 μόρια
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα διότι οι προσπάθειες δύο κρίσιμων χρόνων ανταμείφθηκαν. Παρά τις δυσκολίες κατάφερα να αντεπεξέλθω με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων (γονείς, καθηγητές, φίλοι) και εύχομαι η εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή να είναι εφικτή. Καλή δύναμη σε όλους!
Ειρήνη Παπαβασιλείου
Φαρμακευτική Αθηνών, 17.937 μόρια
Μια δύσκολη σχολική χρονιά για όλους μας τελείωσε. Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν και ιδιαίτερα την οικογένειά μου και το σχολείο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Νάσος Μακρής
Μαθηματικό Αθηνών, 18.108 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενος για τα μόρια που συγκέντρωσα και μου εξασφαλίζουν την επιτυχία μου στην πρώτη μου επιλογή στο Τμήμα Μαθηματικών Αθήνας το οποίο κατάφερα μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπους χρόνων. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το σχολείο μου, το Κολλέγιο Ρόδου και όλους τους καθηγητές που με φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους καθηγητές του Κολλεγίου κο Παπαοικονόμου Ιωάννη Φυσικό, τον κο Διακοσταματίου Μιχάλη Μαθηματικό και τον κο Γεώργιο Σταυριανάκη Φιλόλογο και τους χρωστώ όλα όσα έχω επιτύχει.
Ελένη Τσαμπίκα Τσίγκου
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ, 18.070 μόρια
Μια δύσκολη σχολική χρονιά για όλους έφτασε στο τέλος της. Είμαι ευχαριστημένη που η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε, καθώς πέρασα στη σχολή πρώτης μου επιλογής. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και ιδιαιτέρως τους καθηγητές μου, το σχολείο μου και την οικογένειά μου. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.
Κυριάκος Βακιάνης
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ,
18.069 μόρια
Μετά από 1,5 δύσκολη χρονιά έντονης πίεσης και διαβάσματος λυτρώθηκα από το έμβασμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλον αυτόν τον καιρό καθώς κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή τη σχολή Ναυπηγών – Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Φαίδρα Παπαβασιλείου
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής-ΟΠΑ,
18.248 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν πάντα δίπλα μου και πίστευαν σε εμένα. Καλή δύναμη στα παιδιά της επόμενης χρονιάς.
Αντώνης Καντής
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής-ΟΠΑ,
17.993 μόρια
Ο αγώνας των πανελληνίων είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στη ζωή ενός ανθρώπου και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το ταξίδι έφτασε αισίως στο τέλος του. Κλείνοντας την πόρτα στη σχολική μου ζωή αναμένω τις νέες εμπειρίες και περιπέτειες ως φοιτητής. Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους και φίλους μου να ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους με τα καλύτερα αποτελέσματα.
Βασίλης Συρίμης
Οικονομικής Επιστήμης, 17.657 μόρια
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμά μου, δεδομένων των συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη συμπαράσταση που μου έδωσαν και το σχολείο μου που με βοήθησε να φτάσω σε ένα τέτοιο επίπεδο ως μαθητής και ως άνθρωπος.
Μιχάλης Παπανικολάου
Εφαρμοσμένης πληροφορικής – πληροφοριακά συστήματα – ΠΑ.ΜΑΚ., 17.079 μόρια
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε πολλές θυσίες για αυτή μου την προσπάθεια, τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε όλη αυτή την εμπειρία και πίστεψαν σε μένα και το Κολλέγιο Ρόδου για όσα μου έχει προσφέρει όλα τα χρόνια της φοίτησής μου. Η αγωνία μας επιτέλους τελείωσε και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν καθώς πέρασα στην σχολή της πρώτης μου επιλογής.

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Ερίνα Μπάτσι
Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
Πέτυχα την εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου προτίμησης και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου, στους οποίους οφείλω την επιτυχία μου. Εύχομαι επίσης σε όλα τα παιδιά καλή τύχη στο νέο τους ξεκίνημα!
Γιάννης Αντερσεν
Βιολογίας (Ηράκλειο)
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Στόχος επετεύχθη! Είμαι ενθουσιασμένος για την νέα αυτή αρχή, σε μια επιστήμη που αγαπώ αληθινά και ονειρευόμαι να υπηρετήσω, αλλά και σε έναν τόπο του οποίου την θέρμη θαυμάζω. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και κάθε καθηγητή που μου στάθηκε, από την εποχή εκμάθησης του αλφάβητου μέχρι και αυτή της σύνθετης φυσικής! Να είστε όλοι καλά!
Μιχάλης Αυγενικού
Επιστήμης Υπολογιστών (Ηράκλειο)
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή αλλά και για όλους τους συμμαθητές μου που κατάφεραν να εισαχθούν σε οποιοδήποτε τμήμα παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια της χρονιάς.
Τσαμπίκα Ιωαννίδη
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (Αθήνα)
Μια αναμφίβολα απαιτητικη διαδικασία ήρθε στο τέλος της με ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για εμένα. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου για την ανεκτίμητη βοήθεια και την συμπαράστασή τους κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς. Ευχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμετέχοντες!
Αναστάσιος-Ραφαήλ
Οικονόμου
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστήμιο
Θεσσαλίας
Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου μου, που ήταν η εισαγωγή μου στην αρχιτεκτονική. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλαν σ’αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά.
Γιώργος Παπαζαχαρίου
Ηλεκτρολόγων Μηχανισμών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Πατρών
Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο και τους καθηγητές μου.
Γιάννης Πιπίνος
Μοριακής Βιολογίας
και Γενετικής
(Αλεξανδρούπολη)
Σήμερα ήταν η ημέρα που ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μας. Ευχαριστώ το σχολείο και όλους τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Καλή σταδιοδρομία σε όλους.
Αργυρώ Σκουμιού
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που κατάφερα να εισαχθώ στο τμήμα της πρώτης μου προτίμησης. Επέλεξα τελικά το συγκεκριμένο τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τόσο το ενδιαφέρον μου όσο και την κλίση μου στους τομείς της οικονομίας και της πληροφορικής, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα πιο απαιτητικά τμήματα της κατεύθυνσής μου. Για την επιτυχία μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την οικογένεια και τους καθηγητές του σχολείου μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την φοιτητική μου ζωή και να ζήσω από κοντά την εμπειρία των ακαδημαϊκών σπουδών.
Γιάννης Τσιγάρος
Ψυχολογίας
Καποδιστριακό
Είμαι πολύ χαρούμενος με την εισαγωγή μου στο τμήμα που ήθελα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές, στο σχολείο και στους γονείς μου και να ευχηθώ στους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!
Γεράσιμος Πουλάκης
Στεφανίδης
Νομική Αθηνών
Η σημερινή ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων είναι ξεχωριστή, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας διαδρομής στη ζωή μας, την οποία καλούμαστε να διασχίσουμε ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον. Οι πανελλήνιες είναι ένα πρώτο, συγχρόνως όμως πολύ καθοριστικό βήμα για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και ασφαλώς για τη ζωή μας γενικότερα. Αφενός μας ανοίγουν την πόρτα της ανώτερης εκπαίδευσης αφετέρου μας διδάσκουν, μαθαίνοντας μας να δουλεύουμε σκληρά, να ξεπερνάμε τα εμπόδια που συναντάμε κάθε φορά και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που πέτυχα αυτό το πρώτο βήμα και εισάγομαι στη Νομική Σχολή Αθηνών που είναι η πρώτη μου επιλογή και μάλιστα με μία βαθμολογία που ξεπερνά τις προσδοκίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και το σχολείο μου Ροδίων Παιδεία με τους αγαπημένους καθηγητές, πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθεια μου. Είμαι έτοιμος να αδράξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί από δω και πέρα και να συνεχίσω να τους κάνω υπερήφανους. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου