Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη, για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων.

Θερμά συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Ρόδου που πέτυχαν, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι η ανταμοιβή των κόπων τους και των θυσιών τους και ταυτόχρονα μια καινούργια αφετηρία νέων προσπαθειών για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον ενσαρκώνουν τις ελπίδες μας για το μέλλον του τόπου μας.

Για τα παιδιά που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, εύχομαι να συνεχίσουν με δύναμη και πείσμα να προσπαθούν για τους στόχους τους. Τίποτα στη ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε με μια προσπάθεια. Να μην ξεχνούν πως “ο επιμένων νικά!”.

Θέλω επίσης να συγχαρώ από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς μας που στάθηκαν με αφοσίωση δίπλα στους μαθητές τους όπως και τους γονείς που στήριξαν και στηρίζουν με αγάπη τις προσπάθειες των παιδιών τους, επιβεβαιώνοντας πως η οικογένεια είναι το ακλόνητο θεμέλιο της κοινωνίας μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου