Στην κεντρική “Πλατεία Αποστολίδη Ιαλυσού”, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις δίνοντας νέα όψη με συντονισμένες ενέργειες μετά την μακροχρόνια παραμέληση της.

Κατόπιν μελέτης φυτεύτηκαν λουλούδια, καλλωπιστικά αρωματικά φυτά,  αυτόματο σύστημα άρδευσης και  κατασκευή  – ανάδειξη των κατεστραμμένων παρτεριών στο χώρο του θεάτρου “ΦΕΡΕΝΙΚΗ”.

Επίσης συντηρήθηκαν και επαναλειτούργησαν τα 4 συντριβάνια με την τοποθέτηση νέων μηχανισμών,  που έδωσαν μια ανάσα δροσιάς στον περιβάλλοντα χώρο του μνημείου της Καλλιπάτειρας στο κέντρο της πόλης μας.

Μετά τον καθαρισμό της πλατείας καθώς και του μοναδικού αρχαιολογικού χώρου με ευρήματα Ιστορίας και Πολιτισμού 4.000 ετών της μέσης εποχής του χαλκού  –  τόπος κόσμημα στη μακραίωνη ιστορία της Ιαλυσού και της Ρόδου μας – συντονίζουμε τις ενέργειες μας για την σύνταξη μελέτης και ανάδειξης του σπουδαίου μνημείου πολιτισμού στο κέντρο της πλατείας μας.

Θερμές ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο Ιαλυσού κ. Πατσάη Γιώργο,  στον συντονιστή και επιβλέποντα δημοτικό σύμβουλο Ιαλυσού κ. Στεργάκη Αντώνη καθώς και στο γεωπόνο Γκοχάρι Ντ. ( γη και ύδωρ) για την άψογη συνεργασία που στοχεύει στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας.

Η πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού Στάγκα Στεφανία.

Ένα σχόλιο στο Παρεμβάσεις Στην κεντρική “Πλατεία Αποστολίδη” Ιαλυσού

  1. Avatar Ο/Η Kostas λέει:

    Παρακαλώ ολλα καλά και τα φυτα και τα συντριβάνια αλλά ρε παιδιά στρωστε και καμια ασφαλτο στη ΣΩΤΗΡΟΣ σπασαμε τα παντα από της λακουβες ειχαμε το προηγούμενο δήμαρχο το κύριο λακουβα όχι και τώρα με καμπουρακη?

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ