ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρεμβάσεις Στην κεντρική “Πλατεία Αποστολίδη” Ιαλυσού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
977

Στην κεντρική “Πλατεία Απο­στο­λίδη Ιαλυσού”, συνε­χί­ζο­νται οι παρεμ­βά­σεις δίνο­ντας νέα όψη με συντο­νι­σμέ­νες ενέρ­γειες μετά την μακρο­χρό­νια παρα­μέ­ληση της.

Κατόπιν μελέτης φυτεύ­τη­καν λου­λού­δια, καλ­λω­πι­στικά αρω­μα­τικά φυτά,  αυτό­ματο σύστημα άρδευ­σης και  κατα­σκευή  – ανά­δειξη των κατε­στραμ­μέ­νων παρ­τε­ριών στο χώρο του θεάτρου “ΦΕΡΕΝΙΚΗ”.

Επίσης συντη­ρή­θη­καν και επα­να­λει­τούρ­γη­σαν τα 4 συντρι­βά­νια με την τοπο­θέ­τηση νέων μηχα­νι­σμών,  που έδωσαν μια ανάσα δροσιάς στον περι­βάλ­λο­ντα χώρο του μνη­μείου της Καλ­λι­πά­τει­ρας στο κέντρο της πόλης μας.

Μετά τον καθα­ρι­σμό της πλα­τείας καθώς και του μονα­δι­κού αρχαιο­λο­γι­κού χώρου με ευρή­ματα Ιστο­ρίας και Πολι­τι­σμού 4.000 ετών της μέσης εποχής του χαλκού  –  τόπος κόσμημα στη μακραί­ωνη ιστορία της Ιαλυσού και της Ρόδου μας – συντο­νί­ζουμε τις ενέρ­γειες μας για την σύνταξη μελέτης και ανά­δει­ξης του σπου­δαίου μνη­μείου πολι­τι­σμού στο κέντρο της πλα­τείας μας.

Θερμές ευχα­ρι­στίες στον αντι­δή­μαρχο Ιαλυσού κ. Πατσάη Γιώργο,  στον συντο­νι­στή και επι­βλέ­πο­ντα δημο­τικό σύμ­βουλο Ιαλυσού κ. Στερ­γάκη Αντώνη καθώς και στο γεωπόνο Γκοχάρι Ντ. ( γη και ύδωρ) για την άψογη συνερ­γα­σία που στο­χεύει στην αισθη­τική ανα­βάθ­μιση της πόλης μας.

Η πρό­ε­δρος της Δ.Κ. Ιαλυσού Στάγκα Στε­φα­νία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Kostas

    Παρακαλώ ολλα καλά και τα φυτα και τα συντριβάνια αλλά ρε παιδιά στρωστε και καμια ασφαλτο στη ΣΩΤΗΡΟΣ σπασαμε τα παντα από της λακουβες ειχαμε το προηγούμενο δήμαρχο το κύριο λακουβα όχι και τώρα με καμπουρακη?