Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του  Χ. Κόκκινου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισακτέων στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος προέβει στην παρακάτω δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους/ις επιτυχόντες/ούσες στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Η επιτυχία τους είναι μεγάλη και τη μοιράζονται οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Στον αγώνα για κατάκτηση της γνώσης ανοίγουν καινούργιους δρόμους και εύχομαι ολόψυχα να έχουν καλή σταδιοδρομία, επιτυχίες στη ζωή τους και να ικανοποιηθεί κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία.

Ιδιαίτερες ευχές και επαίνους απονέμω στα παιδιά της Δωδεκανήσου, όπου είχαμε πολλές επιτυχίες και απέδειξαν -για μια ακόμα φορά- το δυναμισμό και το σημαντικό ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η περιοχή μας.

Απευθύνομαι και στους νέους και στις νέες που δεν πέτυχαν τους στόχους τους, επισημαίνοντας ότι η ζωή θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες και έχουν τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσουν. Δε χωρά απογοήτευση, ούτε πίκρα. Όλοι μας οφείλουμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, να διατηρούμε την ελπίδα ζωντανή και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου