Ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Υψηλάντη στο facebook:

1/. Ο Παραχωρησιούχος του Ήχος& Φως, πριν την έναρξη της συνεδρίασης απευθύνεται σ’ εμένα, δηλώνοντάς μου ότι είναι απολύτως ενήμερος στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στον Δήμο. Και με ρωτά … αν έχω προσωπικά μαζί του. Έλεος!

2/. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών δηλώνει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ότι μόλις πήρε τηλέφωνο τον ταμία του Δήμου, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ο Παραχωρησιούχος έχει πληρώσει! Να μην ανησυχώ. Όλα εντάξει!

3/. Ο απερχόμενος Δήμαρχος, απαντώντας στα ζητήματα που έθεσα, ισχυρίζεται ότι ο Παραχωρησιούχος έχει πληρώσει για το 2018, για το 2019 δεν είναι και σίγουρος, μάλλον όχι, αλλά να τώρα ψηφίζονται και οι ρυθμίσεις οφειλών με δόσεις. Αυτά τα λέει, ο Δήμαρχος, ο Νομικός, ο άνθρωπος που έχει υπογράψει την Σύμβαση Παραχώρησης και είναι υπεύθυνος για την τήρηση των όρων της.

4/. Ο απερχόμενος Δήμαρχος δηλώνει, ότι έχει περισσότερη εμπιστοσύνη σ’ αυτά που του λένε οι υπηρεσιακοί παράγοντες, απ’ ότι σ’ αυτά που θα του έλεγαν οι Νομικοί Σύμβουλοι – αν βεβαίως ζητούσε την γνώμη τους – μολονότι λέει είναι και Νομικός ο ίδιος (sic!)

Τώρα το ότι εγώ διαβάζω στον Ταμειακό Απολογισμό του 2018 που ψηφίστηκε μόλις στην προηγούμενη συνεδρίαση ότι τα έσοδα από την Σύμβαση ήταν μηδέν (βεβαιώθηκαν 0,00 και εισπράχθηκαν 0,00), δεν έχει καμιά σημασία! Απορώ πως τους άντεξα 5 χρόνια τώρα… Προφανώς ούτε ο Ροδιακός λαός τους άντεξε και τους «τίμησε» … με την δέουσα εμπιστοσύνη του!»

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ