Επεισόδιο μεταξύ του Α. Λοβέρδου και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βαγενά απειλήθηκε στη Βουλή όταν η τελευταία κινήθηκε κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και τη συγκράτησαν οι συνάδελφοι της.
Στις φωτογραφίες φαίνεται η κ. Βαγενά την ώρα που, στην κυριολεξία εκτός εαυτού, φωνάζει δείχνοντας με το δάχτυλο τον κ. Λοβέρδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε εκτός εαυτού ήταν, την ώρα που μιλούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τοπ νομοσχέδιο της ΕΡΤ, ήταν οι αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια των ομιλιών των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Βαγενά τελικά συγκρατήθηκε από συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φέρεται να είχε έντονο διάλογο με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος της φώναξε «να σας μαζέψουν», για να του απαντήσει η Βαγενά: «Εσάς να μαζέψουν».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.