Τοπικές Ειδήσεις

Δεύτερος στη χώρα ο Δήμος Ρόδου στο ύψος της έκτακτης επιχορήγησης

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών του δήμου Ρόδου Τηλέμαχο Καμπούρη:

“Δεύτερος στη χώρα, μετά τον μητροπολιτικό Δήμο Αθηναίων, είναι ο Δήμος Ρόδου στο ύψος της έκτακτης επιχορήγησης που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για την ενίσχυση της ρευστότητας των Δήμων ως απόρροια των μέτρων που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού COVID-19.
Το ύψος της έκτακτης επιχορηγησης 1,7 εκατ ευρώ για το Δήμο Ρόδου είναι αποτέλεσμα της πιστής και ορθής ενημέρωσης των οικονομικών βάσεων που παρακολουθεί το Υπουργείο για όλες τις δαπάνες που διενεργούνται λόγω της πανδημίας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου μας για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους.
Ο Δήμος μας, έναν χρόνο τωρα, δίνει πισω στην κοινωνία της Ροδου όσους πόρους λαμβάνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας με προτεραιότητα στις ευάλωτες ομάδες και στα σχολειά μας.
Μονο με σωστή δουλεια κερδίζουμε την κορυφή.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου