Αθλητικά

Α.Σ. Ιππόκαμπος: Καθάρισαν τις παραλίες

Ακόμα μία σπουδαία δράση διοργάνωσε ο Α.Σ. Ιππόκαμπος, καθώς το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, προχώρησε στον καθαρισμό των παραλιών στα σημεία Έλλη, Ενυδρείο και Ψαροπούλα.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Στις 25/02 διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου καθαρισμός των παραλιών στην περιοχή Έλλη- Ενυδρείου -Ψαροπούλας.
Συμμετείχαν 45 εθελοντές από διάφορες ομάδες οι οποίοι ανέλαβαν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα απορρίμματα ώστε να καταγραφούν για να σταλούν στην HELMEPA για ερευνητικούς σκοπούς μέσω του Ενυδρείου -Υδροβιολογικού Σταθμού Ρόδου.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους, τους Συλλόγους:
-Φλόγα Ρόδου – Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο
-Ομορφαίνουμε Γειτονιές
-Ι.Ν.Κ.Α
-ΜAKE IT GREEN
Ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στο νησί μας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους σε θέματα καθαριότητας των παραλιών της Ρόδου Beach Cleanups Rhodes με εκπρόσωπο την Arianna Magnani
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου Α.Σ. Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου που στέκονται δίπλα στις αποφάσεις του Δ.Σ. με μοναδικό γνώμονα την αγάπη στην κολύμβηση και στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Με τη στήριξη των:
-Δήμος Ρόδου Τομέας Καθαριότητας και αντιδήμαρχο τον Νίκο Καραμαρίτη
-Ενυδρείο Ρόδου – Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου και τον προϊστάμενο Γ. Χατήρης.
Οι δράσεις του Α.Σ. Ιππόκαμπος θα συνεχιστούν και προς αυτή την κατεύθυνση για το καλό του τόπου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου