Αθλητικά

Στον Ρ.Ο.Α. το open E3 της Θ’ Ένωσης

Η Θ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης της ΕΦΟΑ ανέθεσε στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης την διοργάνωση του ΟPEN Πρωταθλήματος Ε3 10ης εβδ. (Α/Κ 12-14-16 ετών) από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, με πιθανότητα παράτασης Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής: Με βάση την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων junior, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές των συλλόγων που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Φ.Ο.Α.

Έδρα αγώνων: ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.- Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, περιοχή Κορακόνερο, Ρόδος. Υπεύθυνος αγώνων: ΠΑΝΑΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (6942011005)

Επιδιαιτητής: ΣΚΟΥΡΜΑΛΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (6942222357) Γραμματεία: ΓΕΝΗΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (2241020960) Ιατρός: ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (6946002463)

Αριθμός γηπέδων: 5 γήπεδα greenset Μπάλες: Wilson +2 Χωμάτινα (σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής)

Δηλώσεις συμμετοχής- Απόσυρση: Μέχρι Δευτέρα 2/3 και ώρα 19:00 για όλες τις κατηγορίες των αθλητών θα γίνεται από τους συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr. Τα σωματεία και πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης. Οι αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των σωματείων τους. Το σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την ανακοίνωση του sign in θα ανακοινωθεί η αποδοχή ή μη των alternate on site, ανάλογα με τον αριθμό των δηλώσεων.

Κλήρωση αγώνων: Μετά το SIGN IN στα γραφεία του Ομίλου.

SIGN-IN: ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ στην εφαρμογή e-efoa

Υποχρεώσεις αθλητών :

➢ Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.), όπως αυτή εκδίδεται από την Ομοσπονδία.

➢ Ετήσια ενεργοποίηση ΔΑΤ: Το Δελτίο ενεργοποιείται κάθε χρόνο με την καταβολή παράβολου, που θα περιλαμβάνει και το κόστος της Κάρτας Αθλητή. Για την Ενεργοποίηση του Δ.Α.Τ. απαιτείται από τους αθλητές: α) να έχουν θεωρημένη και να έχουν κοινοποιήσει στην Ομοσπονδία, την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, (η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα www.e-efoa.gr, θεωρείται από καρδιολόγο ή πιστοποιημένο γιατρό και ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή της) και β) να έχουν καταβάλει το σχετικό παράβολο ενεργοποίησης το οποίο προκύπτει από τους πίνακες του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΕΦΟΑ. Με ενεργοποιημένο ΔΑΤ λαμβάνουν μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα και η Αθλητική Ταυτότητα (η οποία εκδίδεται μόνο μία φορά) αποδεικνύει μόνο την ταυτοπροσωπία

➢ παράβολο συμμετοχής 15 €. Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί) με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής σε αγωνιζόμενο από τον Όμιλό του

Επιλογή αθλητών/τριών: Η κατάρτιση των ταμπλό, θα γίνει βάση της Πανελλήνιας Βαθμολογίας των αθλητών-τριών της 8ης εβδομάδας.

Σύστημα-Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Σύστημα Knock-out

Μέχρι και τον γύρο των 16 οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 sets των 6 games (σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 set, tiebreak των 10 πόντων). Από τον γύρο των 8 (προημιτελικοί) θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία:

➢ LYDIA HOTEL (25ης Μαρτίου 31-35, Ρόδος 851 00)

Τηλέφωνο: 2241 022871

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 35€/διανυκτέρευση με πρωινό

ΔΙΚΛΙΝΟ: 45€/διανυκτέρευση με πρωινό

ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 60€/διανυκτέρευση με πρωινό

➢ MEDITERRANIAN HOTEL (Cos 35, Ρόδος 851 00)

Τηλέφωνο: 2241 097000

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 40€/διανυκτέρευση με πρωινό

ΔΙΚΛΙΝΟ: 55€/διανυκτέρευση με πρωινό

ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 80€/διανυκτέρευση με πρωινό

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου