ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λ. Αυγενάκης: Γελοιότητες Ψωμιάδη-Δεν ανήκει πλέον στην ΝΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αυγενάκης

Ο κ. Ψωμιά­δης είχε δηλώσει ότι η ΝΔ τον πρόδωσε, με τον κ. Αυγε­νάκη να απαντά πως «πρό­κει­ται για γελοιό­τητα τόσο για το δια­φη­μι­στικό σποτάκι όσο και για τη δήλωση», συμπλη­ρώ­νο­ντας ότι «με τα όσα λέει και κάνει ο κ. Ψωμιά­δης δεν ανήκει πλέον στη Νέα Δημο­κρα­τία».

Στο μεταξύ, ο Παν. Ψωμιά­δης σε χθε­σι­νές του δηλώ­σεις με αφορμή την κριτική που δέχθηκε για το απο­κριά­τικο δια­φη­μι­στικό σποτ των Jumbo σημεί­ωσε μεταξύ άλλων σχετικά με την παραλ­λαγή του ύμνου της ΝΔ ότι «κάποιοι το παρε­ξή­γη­σαν». «Αυτός ο ύμνος είναι η αληθινή, η πραγ­μα­τική Νέα Δημο­κρα­τία. Τώρα, αν κάποιοι ζήλεψαν, νομίζω ότι όλοι μαζί, αν θέλει ο κ. Μητσο­τά­κης, μπορεί να ξανα­γί­νει η Ν.Δ. μεγάλη» σχο­λί­ασε ο πρώην περι­φε­ρειάρ­χης και υπο­ψή­φιος στο παρελ­θόν για την προ­ε­δρία της ΝΔ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.