Τοπικές Ειδήσεις

ΔΕΣ ΡΟΔΑ: Εμείς την μνήμη των ηρώων δεν την εκμεταλλευόμαστε

Καθεύδει υπό μανδραγόραν καθ΄ολοκληρίαν, όποιος την μνήμη των ηρώων καπηλεύεται για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη για τους κολλητούς του και έχει την εντύπωση ότι το πέτυχε.

Εμείς την μνήμη των ηρώων δεν την εκμεταλλευόμαστε, τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας και κοσμούν τους τοίχους των γραφείων μας… ΕΣΕΙΣ που κόπτεστε;

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε ανάρτηση γεμάτη εμπάθεια σχετικά με την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ (έως 07-01-2021) θέση της φάτνης που έστησε η ΔΕΣ ΡΟΔΑ έξω από την νέα αγορά.
Εντύπωση προκάλεσε η προσεγμένη φωτογράφιση για να μην φαίνεται η αίθουσα επιβατών που αποτελεί στολίδι στο κέντρο της πόλης… βλέπεις αυτά δεν πρέπει να τα επισημάνουμε γιατί δεν μας συμφέρει, δεν τα έκαναν οι κολλητοί μας.

Το  μικρό σκοτεινό πάρκο οι ξεχασμένες  προτομές των ηρώων, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΜΙΧΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΒΒΑ στις οποίες δεν έχει γίνει καμιά συντήρηση πολλά χρόνια τώρα, έχει υιοθετηθεί από την επιχείρηση, πρόκειται να το διαμορφώσουμε πλήρως, θα το αναδείξουμε και θα το βγάλουμε από το σκότος και τη λήθη που το είχαν καταδικάσει κάποιοι…

Τσίκκης Ν. Δημήτριος
Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου
Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ (Δ.Ε.Σ.ΡΟΔΑ)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου