Τοπικές Ειδήσεις

1,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου

Την χρηματοδότηση του Δήμου Ρόδου με το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την αποκατάσταση του συνόλου των εξωτερικών όψεων του Εθνικού Θεάτρου, εισηγήθηκε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, εκτός ημερήσιας διάταξης, στην σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, μετά και την πρόσφατη κατάθεση από τον Δήμο Ρόδου της μελέτης για την ανακατασκευή του συνόλου των εξωτερικών όψεων του ιστορικού κτιρίου, ο Περιφερειάρχης, πιστός στην δέσμευση που είχε αναλάβει, έφερε σήμερα προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Ρόδου, με την οποία η ΠΝΑΙ αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το έργο, με το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, εξ ιδίων πόρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου