Στους 24 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών από την θεομηνία στην δυτική Αττική, καθώς το πρωί εντοπίστηκε η σορός του τελευταίου καταγεγραμμένου ως αγνοούμενου από τις φονικές πλημμύρες.
Το άψυχο κορμί του βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, «σκεπασμένο» από λάσπες και φερτά υλικά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο και εκεί αναγνωρίστηκε από τους οικείους του ότι πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό, Χρήστο Γεωργακόπουλο.
Στην ίδια περιοχή είχαν εντοπιστεί οι σοροί ακόμα τριών θυμάτων, ενώ οι έρευνες για τον 70χρονο, που δεν σταμάτησαν λεπτό, είχαν επεκταθεί μέχρι και την περιοχή του Ασπροπύργου.
Κατέληξαν δύο νοσηλευόμενοι
Την ίδια ώρα γινόταν γνωστό ότι τα τελευταία 24ώρα είχαν χάσει την ζωή τους ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία την ημέρα της θεομηνίας.
Η ηλικιωμένη, νοσηλευόταν στο Θριάσιο από τις 15 Νοεμβρίου, οπότε και είχε κινδυνέψει να πνιγεί μέσα στο σπίτι της, από τα νερά που πλημμύρισαν το διαμέρισμα, στην Μάνδρα. Η άτυχη 83χρονη νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες στην Εντατική Μονάδα του Θριάσιου.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.