Του Μανώλη Ασαριώτη

Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για ατύχημα εξετάζουν ως πιο πιθανό οι αστυνομικοί και μάλιστα σε ποσοστό 80%, σχετικά με τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Την επιβεβαίωση στο σενάριό τους αναμένεται να την δώσει η νεκροτομή, που μέχρι πριν από λίγο δεν είχε ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ΑΝΤ1 με τα ευρήματα από την επιτόπια έρευνά τους τα στελέχη του τμήματος δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας, που είναι στο σημείο, πιστεύουν ότι ο φοιτητής στη βόλτα που είχε πάει επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε κάποιο βράχο.

Φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε, έχασε τις αισθήσεις του, δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια και ξεψύχησε αβοήθητος.

Δολοφονία - Κάλυμνος - σορός - φοιτητής

Πώς εξηγούν οι αστυνομικοί την αρχική εκτίμηση της μεταφοράς του πτώματος;

Για δύο ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς στο νησί και θεωρούν ότι με το πολύ νερό, αλλά και το χρόνο που πέρασε, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε το πτώμα να μετακινηθεί και να καταλήξει στο σημείο, όπου εντοπίστηκε.

Κάλυμνος - φοιτητής - δολοφονία

Από εκεί φαίνεται να προέρχονται, όπως λένε οι αστυνομικοί, και τα μεταθανάτια τραύματα.

Αναμένεται πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της νεκροτομής και το πόρισμα του ιατροδικαστή για να υπάρξει ασφαλέστερο συμπέρασμα.

Δολοφονία - Κάλυμνος - σορός - φοιτητής
ant1news.gr/

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ