Ειδήσεις

Τις πρώτες προτάσεις της παράταξής του καταθέτει ο Στρ. Καρίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προτάσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη για τα σημαντικά θέματα του νησιού

Πιστός στη βασική του αρχή για κατάθεση προτάσεων από την πρώτη μόλις συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ευστράτιος Καρίκης κατέθεσε τις πρώτες προτάσεις της παράταξής του, που αφορούν πολύ σημαντικά θέματα του νησιού μας και των συμπολιτών μας και κάλεσε τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή να προβούν σε άμεσες ενέργειες.
Συγκεκριμένα:
1)Προσέλκυση κρουαζιέρας: Άμεση πρόταση προς τις εταιρείες κρουαζιέρας για πολύ χαμηλά τέλη ύδρευσης, πολύ χαμηλά τέλη ελλιμενισμού και παροχής διευκολύνσεων.
2) Άμεσος συντονισμός των αρμόδιων φορέων και κατάρτιση προγραμματικής σύμβασης γα τη μεσαιωνική πόλη.
3) ‘Άμεσος προγραμματισμός και συντονισμός, άμεσες λύσεις τους επόμενους τρεις μήνες για το θέμα των αθιγγάνων στο Καρακόνερο.
4) Άμεσος συντονισμός, προετοιμασία και λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία του νησιού μας και των συμπολιτών μας από φυσικά φαινόμενα. Ενημέρωση άμεση του δημοτικού συμβουλίου και των συμπολιτών μας εντός του Οκτωβρίου.
5) Σύσταση γραφείου για την πολλαπλή υποστήριξη των προέδρων και των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.
6) Μέριμνα για την εύρεση λύσης νομικά ικανής, που να οδηγήσει στην επαναπρόσληψη των εργαζομένων που απολύθηκαν και προέρχονται από τη ΔΕΥΑ Ιαλυσού. Άμεση λύση αυτού του μεγάλου κοινωνικού προβλήματος.
7) Ενασχόληση του δημοτικού συμβουλίου με σοβαρά θεσμικά ζητήματα που αφορούν τη θητεία δημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Η παράταξή μας με τις προτάσεις της καθημερινά θα έχει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας και θα βοηθήσουν τον τόπο μας να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Από την παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου