Σε τρείς διαδοχικές συνεδριάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου ορκίστηκαν και αναλαμβάνουν καθήκοντα ως μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στο Πρωτοδικείο Ρόδου 6 νέοι δικηγόροι.
Πρόκειται για τους κκ Μιχάλη Κουντούρη του Ελευθερίου, Μαρία Κανελλάκη του Μαρτινιανού Ανδρέα, Ιωάννη Πατσουράκη του Μηνά, Μιχαήλ Ραφαήλ Σαρικά του Γεωργίου, Δέσποινα Χατζηνικολάου του Ηλία και Παναγιώτα Φουτούλη του Παναγιώτη.
Η «δημοκρατική» τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.