Τοπικές Ειδήσεις

93% επιτυχία: Προσεγγίζοντας το απόλυτο στο 3ο Λύκειο-Καπνοβιομηχανία

93%: ποσοστό δυσθεώρητο και υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά πέτυχαν εφέτος οι συμμετέχοντες στις πανελλαδικές μαθητές και μαθήτριες της Καπνοβιομηχανίας. Για μια ακόμη φορά η προσπάθεια των μαθητών/-τριών μας αλλά και η σωστή καθοδήγηση από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό, όπως η προσήλωση και εστίαση σε μαθήματα πανελλαδικώς εξεταζόμενα, η κατανόηση του δύσκολου και ψυχοφθόρου αγώνα των παιδιών και η ψυχολογική στήριξη, έφεραν αποτελέσματα πολύ καλύτερα από τον πανελλήνιο δείκτη. Τα αποτελέσματα των μαθητών/-τριών του 3ου Λυκείου (Καπνοβιομηχανίας) στις Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν αυτά που όλοι επιθυμούσαμε. Δικαιώθηκαν οι κόποι πολλών ετών των ίδιων, των οικογενειών τους αλλά και των ανθρώπων του σχολείου, που τους συνέδραμαν στην επίπονη προσπάθειά τους. Η χαρά και η υπερηφάνεια των εκπαιδευτικών και της διεύθυνσης του σχολείου είναι μεγάλη για τον καθένα και την καθεμία από τους αποφοίτους μας είτε επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Ιατρική, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Βιολογία, Νομική, Ψυχολογία, Φιλολογία… είναι μερικές από τις σχολές – τμήματα επιτυχίας των μαθητών μας. Οι τελειόφοιτοί και οι απόφοιτοι μας, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις, πέτυχαν τον στόχο τους, εισήχθησαν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους και σε μεγάλο βαθμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Νομική: 4 μαθητές/-τρίες

Ψυχολογία: 2 μαθητές/-τριες

Ιατρική: 1 μαθητής

Πολυτεχνικές σχολές: 10 μαθητές/-τριες

Φιλοσοφική – Παιδαγωγικά: 17 μαθητές/-τριες

Φυσικομαθηματικές σχολές: 5 μαθητές/-τριες

Χρηματο-οικονομικά: 25 μαθητές/-τριες

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου