Τοπικές Ειδήσεις

Γιώργος Νικητιάδης: Ξυπνήστε κύριοι της Ν.Δ. πριν χάσουν τα νησιά μας και τον τουρισμό του Ιουλίου

Μετά την ανακοίνωση της Ολλανδικής κυβέρνησης να θέσει σε επικίνδυνη κατηγορία το Ν. Αιγαίο για όσους Ολλανδούς επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά μας , τ. Υφυπουργός Πολιτισμού -Τουρισμού και Γραμματέας του τομέα τουρισμού του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης δήλωσε τα εξής :

« Τα πράγματα, δυστυχώς δεν εξελίσσονται καλά για τον τουρισμό στα νησιά μας. Η κυβέρνηση και τα «άριστα» στελέχη της, πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μετά το Βέλγιο και τη Δανία, έρχεται μια από τις πιο σημαντικές αγορές για τον τουρισμό μας, η Ολλανδία και επιβάλλει καραντίνα κατά την επιστροφή, για όσους ταξιδέψουν στο Ν. Αιγαίο. Εμείς κύριοι της Ν.Δ, αναμέναμε με μεγάλη υπομονή να μας θυμηθείτε φροντίζοντας πολύ ενωρίτερα να έχετε επαρκή αριθμό εμβολίων για τα νησιά μας, δημιουργώντας εμβολιαστικά κέντρα που θα είχατε στελεχώσει και διασφαλίζοντας κατά προτεραιότητα τον εμβολιασμό όσων ασχολούνται με τον τουρισμό.

Μας θυμηθήκατε πολύ αργά και εξαγγείλατε προγράμματα για «Γαλάζια Ελευθερία», αλλά ταυτοχρόνως, αποδειχθήκατε ανίκανοι να πείσετε και αυτούς που αποφασίζουν για τον κόσμο που θα έρθει. Προφανώς, ακόμη και οι λίγες κρατήσεις θα ακυρωθούν. Σαφώς, δεν έχετε καταλάβει ότι ο αρμόδιος υπουργός σας, έπρεπε ήδη εδώ και πολλές ημέρες να έχει ταξιδέψει στο Βέλγιο και την Ολλανδία για να εξηγήσει την ιδιομορφία των νησιών μας, αλλά και το πρόγραμμα εμβολιασμών που εφαρμόζετε.

Τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα που διαφημίζουν και φωτογραφίζουν τα στελέχη σας, είναι μεν λυτρωτικά για τους κατοίκους μας από υγειονομικής πλευράς, αλλά ουδόλως πειστικά στις αγορές. Οι αγορές, θέλουν πειθώ με αριθμούς και στοιχεία και με άτομα ικανά να εξηγήσουν και να πείσουν. Θα

αντιληφθείτε επιτέλους το πρόβλημα για να στείλετε κάποιους ικανούς στις τουριστικές μας αγορές, ή θα αφήσετε στο έλεος του Θεού το Ν. Αιγαίο να υποστεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή την τουριστική κρίση ; θα φροντίσετε ΑΜΕΣΑ να πολλαπλασιαστούν οι ταχύτητες εμβολιασμών σε όσα νησιά μας είναι ακόμη στο κόκκινο; θα επιλέξετε έστω και τώρα κάποιους ικανούς που θα μεταβούν στις αγορές μας για να πείσουν εξηγώντας την πραγματική εικόνα που αλλοιώνεται ; Ξυπνήστε επιτέλους έστω και τώρα, για να μην χαθεί και ο Ιούλιος για το Ν. Αιγαίο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου