Τοπικές Ειδήσεις

Ο Βασίλης Υψηλάντης στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδεκανήσου και το Τελωνείο Ρόδου

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε σήμερα το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου και το Τελωνείο Ρόδου.

Κατά την επίσκεψη του συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Βασίλη Παπαοικονόμου, με τον οποίο ανέλυσαν τα ζητήματα που χρήζουν λύσης με στόχο την ανάπτυξη του Λιμανιού της Ρόδου αλλά και γενικότερα των λιμενικών εγκαταστάσεων της αρμοδιότητας του.

Επίσης, ο Βουλευτής συνομίλησε με την νέα Διευθύντρια του Τελωνείου Ρόδου κα. Μαρία Κατσαρά, καθώς με τους υπαλλήλους, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα στελέχωσης και χωροταξίας που αφορούν την υπηρεσία.

Ο κ. Υψηλάντης δεσμεύθηκε να προωθήσει τα ζητήματα στα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να αναζητηθούν οι βέλτιστες λύσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου