Ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόδρος του Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, μιλά στο TravelDailyNews για τις επιπτώσεις της επιδημίας του κορονοϊού COVID-19 στον ελληνικό τουρισμό και τη διαχείριση του προβλήματος, αλλά και το ακανθώδες ζήτημα της κατάστασης με τους μετανάστες/πρόσφυες στα νησιά του Β. Αιγαίου, τον προβληματισμό που υπάρχει με την Οικονομία του Διαμοιρασμού, ενώ τέλος σχολιάζει και τις διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους στον ξενοδοχειακό τομέα.

Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το θέμα του COCVID-19 και την Ιταλία, καθώς έχουμε δει ότι έχει πλήξει πολύ τη γειτονική μας χώρα. Ποια είναι η άποψή σας;

– Ένα άλλο διαχρονικό πρόβλημα είναι η κατάσταση στα νησιά του Β. Αιγαίου και η σχέση μας με την Τουρκία. Πώς βλέπετε να εξελίσεται;

– Άλλο ένα ζήτημα είναι αυτό της Οικονομίας του Διαμοιρασμού. Θα ήθελα να μου πείτε πως θα εξελιχθει, τώρα μάλιστα που επίκειται και νέο σχετικό νομοσχέδιο από την Κυβέρνηση.

– Αυτόν τον καιρό είστε σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τα εργασιακά. Θέλετε να πείτε κάποια πράγματα;

πηγή traveldailynews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ