Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας Καλυθιών, ενημέρωσε ότι η ετήσια γενική συνέλευση που είχε οριστεί για τις 15 Μαρτίου, αναβάλλεται και θα γίνει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τα μέλη του σωματείου ότι η ετήσια Γ.Σ. που ήταν προγραμματισμένη για τις 15/3/2020 αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου»
Κάλεσμα ενόψει ΑΕΡΑ και προσεχώς ενεργοποίησης Παπαστεργίου
Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:00 στο γήπεδο Καλυθιών, με τον τοπικό Απόλλωνα να υποδέχεται την ΑΕΡΑ.
Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά, γι’ αυτό και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.
Ταυτόχρονα, οι Καλυθενοί ενημέρωσαν ότι από την νέα σεζόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενεργοποιηθεί ο Κώστας Παπαστεργίου, κάτι που θα αποφασιστεί στην προσεχή γενική συνέλευση του συλλόγου.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλούν τον κόσμο των Καλυθιών όπως προσέλθει στο γήπεδο Καλυθιών το Σάββατο 29/02/2020 και ώρα 14:00 για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΑΕΡΑ.
Οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, στην είσοδο θα βρίσκεται η υπεύθυνη Ακαδημιών.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην ασχοληθούν με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.
Είναι πολύ πιθανό από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, η ενεργοποίηση του Κώστα Παπαστεργίου στην ομάδα ,εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το πέρας της Γ.Σ.».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ