Σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, μια 47χρονη ημεδαπή, υπότροπη σε υποθέσεις ναρκωτικών, γιατί μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία της, βρέθηκε σημαντική ποσότητα ουσιών.
Πιο συγκεκριμένα μετά από διακριτική παρακολούθηση της 47χρονης την 16:00 ώρα της Τρίτης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, την εντόπισαν έξω από την οικία της και την ακινητοποίησαν.
Σε σωματική έρευνα, που της έγινε, βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα στην οικία της παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 34,9 γραμμαρίων, μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού 1,4 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 0,1 γραμμαρίων, 4 δισκία του ναρκωτικού «VULBEGAL», 2 δισκία του ναρκωτικού «SUBOXONE», μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ.
Απολογούμενη χθες ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε ότι είναι εξαρτημένη χρήστης ναρκωτικών, προσκομίζοντας και σχετικές βεβαιώσεις, κι ότι την ποσότητα που βρέθηκε στην κατοχή της, της την είχε δώσει ένας αθίγγανος, «βερεσέ» προκειμένου να την δοκιμάσει!
Ισχυρίστηκε παραπέρα ότι κάνει χρήση καθημερινά 5 γραμμαρίων ηρωίνης και συγκεκριμένα μισό γραμμάριο περίπου στην κάθε δόση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ